HomeNieuwsCrossFit GamesZou er een off-site Games event zijn? Deze vergunning geeft mogelijk een...

Zou er een off-site Games event zijn? Deze vergunning geeft mogelijk een hint

-

CrossFit HQ heeft een belangrijk stuk informatie over de NOBULL CrossFit Games van 2022 laten vallen, al is het op een onverwachte manier. Een vergunningaanvraag lijkt te duiden op een off-site evenement met een route door de stad Madison.

Wat we weten: De vergunningsaanvraag bevatte details over het tijdstip van het evenement, evenals de route die de atleten zullen afleggen. De opbouw vindt plaats op donderdagavond 4 augustus en het evenement is op vrijdag 5 augustus van 9.00 tot 12.00 uur. lokale tijd.

  • De opstelling vereist het afsluiten van het 100-blok van State Street, W Mifflin en N Carroll om trainingsapparatuur, barricades, draagbare toiletten, een tv-truck en tenten binnen te brengen. De trainingsapparatuur bevindt zich op N Carroll en op State Street.
  • De toepassing is er een wedstrijdzone MET trainingsapparatuur.
  • De vergunningsaanvraag bevestigde ook dat de verkeersstroom tijdens het evenement van 5 augustus tijdelijk zal worden stopgezet, zodat atleten veilig meerdere kruispunten kunnen oversteken.

De route: Volgens de plattegrond op de vergunningsaanvraag zal het evenement ongeveer beginnen bij het Alliant Energy Center, de thuisbasis van de NOBULL CrossFit Games 2022. De atleten zullen dan hun weg banen langs John Nolen Drive op de Capital City Trail, die over Monona Bay loopt.

  • Zodra de atleten hun weg naar de eigenlijke stad hebben gevonden, gaan ze richting de hoofdstad van de staat Wisconsin op E Main St. De vergunningaanvraag toont een wedstrijdzone aan de westkant van de hoofdstad, die op N Carroll ligt.
  • De vergunningaanvraag vermeldt niet specifiek hoe de atleten deze reis zullen afleggen. Eerdere evenementen in Madison waren evenementen met hardlopen en fietsen.

Wat ontbreekt: Er ontbreekt één belangrijk stuk informatie in deze vergunningaanvraag. Er is geen sprake van een strand in de buurt van het Alliant Energy Center. In eerdere vergunningsaanvragen zijn onder andere Olbrich Park Beach en de Olin Park Boat Launch duidelijk vermeld. Deze omissie geeft aan dat er geen zwemcomponent zal zijn voor dit off-site evenement.

Historische context: De CrossFit Games hebben regelmatig off-site evenementen georganiseerd, vooral tijdens de reizen naar Madison in 2017-2019 en 2021. Er was de Run Swim Run in 2017, Madison Triplus in 2018, Swim Paddle in 2019 en de swim/ kajakevenement in 2021.

Waarom dit belangrijk is: Off-site evenementen testen de atleten op andere manieren dan die op het veld of in de arena. Hun coaches zijn er niet; het is gewoon dat ze zichzelf testen in de elementen terwijl ze proberen fouten te voorkomen. Deze trotse traditie van off-site evenementen zal worden voortgezet tijdens de NOBULL CrossFit Games van 2022. Er is misschien gewoon geen watercomponent bij betrokken op 5 augustus, omdat de atleten een geheel nieuwe route inslaan.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN