WINACTIE! Dit boek wil jij winnen!

Ja het is echt waar! We hebben een hele gave winactie voor jullie! In samenwerking met Uitgeverij Atlas contact mogen wij namelijk maar liefst drie mensen blij maken met een super gaaf boek. Een boek denk je nu? Ja een boek, en geloof ons dit boek wil jij winnen!

Bloedblaren - Naomi Rebekka Boekwijt

In het leven van de jonge Liv moet er veel afgebroken worden voordat het weer kan worden opgebouwd. In haar sport, CrossFit, gaat ze haar getroebleerde verleden te lijf: ze leeft volgens een strikt schema van werken, trainen, slapen. Liv koopt een huis, verbouwt het eigenhandig en vindt eindelijk een plek om te ademen. Maar is haar extreme vorm van sporten een manier om de beste versie van zichzelf te worden of een verkapte vorm van zelfbeschadiging? ‘Alles wat ik doe is noodzakelijk,’ denkt ze. In het compromisloze en aangrijpende boek Bloedblaren onderzoekt Boekwijt wat het betekent om psychisch te lijden en toch de kracht te vinden te blijven leven. Laag voor laag worden de rokken van de ui afgepeld en komt niet alleen de kern van haar schrijverschap bloot te liggen, ook dringt ze door tot haar kern als mens: het diepe verlangen gezien te worden, al is het maar door één persoon.

‘Boekwijt is zeer, zeer getalenteerd. De beschrijvingen zijn als balsem op de kraswonden. Knap en aangrijpend hoe ze de onderliggende pijn weet vorm te geven.’ – Manon Uphoff

 

Vanaf 1 oktober in de boekwinkels en online te koop – Bloedblaren

Koop Bloedblaren op Bol.com

Naomi Rebekka Boekwijt
Fotograaf: Rune Stensdal

Op tweeëntwintigjarige leeftijd maakte Naomi Rebekka Boekwijt (1990) een stormachtige entree in de literaire wereld met de alom geprezen verhalenbundel Pels (shortlist Academia Debutantenprijs). Haar debuutroman Hoogvlakte volgde in 2014 en kwam op de shortlist van de BNG Bank Literatuurprijs. Haar tweede roman Noordwaarts verscheen in 2017 en werd eveneens goed ontvangen. Na haar studie wijsbegeerte verbleef ze drie jaar op een boerderij in Zwitserland. Nu woont ze al jaren in Denemarken, waar ze naast het schrijverschap werkt als huisschilder en intensief CrossFit beoefent.


 

Maar hoe kun je nu winnen!?

Ben je nieuwsgierig geraakt naar het boek? Dan kun je hem vanaf 1 oktober kopen in de meeste boekwinkels en online. Maar wat is er nog leuker? Precies! Winnen!

Crossfitwereld mag 3x het boek Bloedblaren weggeven. Hoe doe je mee?

1. Volg Crossfitwereld op Instagram en/of Facebook
2. Ga naar de Winactie post en laat ons weten dat jij of voor wie jij het boek wilt winnen. Naar de: Insta post | Facebook Post

3. Op maandag 5 oktober maken we de winnaars bekend.

*CrossFitwereld neemt contact op met de winnaars. Wij zullen je gegevens doorgeven aan Uitgeverij Atlas Contact zodat zij het boek naar je kunnen opsturen.


Meer informatie over het boek?
Meer informatie kun je vinden via Uitgeverij Atlas Contact:
Facebook: atlascontact
Instagram: atlascontact
Website: www.atlascontact.nl

Of koop Bloedblaren op Bol.com