HomeNieuwsCrossFit GamesVolg Atleten in hun CrossFit reis van 2022

Volg Atleten in hun CrossFit reis van 2022

-

Ook dit jaar is er weer een videoserie genaamd Miles to Madison. Hierin zien we de reis die atleten maken tijdens het CrossFit seizoen. De eerste paar afleveringen zijn er alweer en die willen we jullie niet onthouden.

Deze video’s zijn allemaal rond de 20 minuten en zijn echt heel lekker om te kijken. Heb je inspiratie of motivatie nodig kijk ze vooral.

Aflevering 1

De eerste aflevering van dit jaar begint met een kijkje achter de schermen bij Annie Thorisdottir en team CrossFit Reykjavik, Justin Cotler en de Underdogs Athletics-familie, en tienerfenomeen Mallory O’Brien, die onder de voogdij staat van vijfvoudig Games-kampioen Mat Fraser.

Aflevering 2

De 2e aflevering gaan Pat Vellner, Noah Ohlsen, Bethany Shadburne en Danielle Brandon omringd door de CrossFit-gemeenschap, het tegen elkaar opnemen in de live Open-aankondiging van 22.1 in Boulder, Colorado. Vanuit huis doet Brooke Wells voor het eerst mee sinds ze een blessure opliep tijdens de Games en Mallory O’Brien wint haar eerste Open-workout als individu.

Aflevering 3

Deze keer in Miles to Madison: Fitste man ter wereld Justin Medeiros neemt het op tegen viervoudig Games-atleet Saxon Panchik, en twee keer tweede-fitste vrouw op aarde, Laura Horvath, neemt het op tegen opkomende tieneratleet Emma Lawson.

In Canada neemt de Australische Ellie Turner de deadlift en burpee-piramide onder toezicht van coach en voormalig Games-atleet Michele Letendre.

Later volgen er nog meer afleveringen. Deze afleveringen zullen wij ook toevoegen zodra die er zijn.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN