CrossFitWereld

Fitness, Sport, Reizen

Welke Zender Ziggo Sport T Mobile?

Welke Zender Ziggo Sport T Mobile
Wat kost Ziggo Sport Totaal bij T-Mobile? – Nieuwe klanten maken voordelig kennis met Ziggo Sport totaal door in de eerste maand € 7,50 te betalen. Daarna kost dit pakket € 15 per maand.

Welke zender voetbal T-Mobile?

Welke Zender Ziggo Sport T Mobile Met T-Mobile TV kijk je gratis naar het hoofdkanaal van ESPN op kanaal 150. Je ziet hierop een selectie van de beste ESPN programma’s en live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League & UEFA Conference League en de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Wil je echt álle nationale en internationale wedstrijden van verschillende sporten kijken? Breid je T-Mobile abonnement voor thuis dan uit met ESPN Compleet voor € 10 per maand. Zo mis je niets meer en haal alle actie in huis! Alleen bij T-Mobile kun je ESPN Compleet ook combineren met Viaplay. Dan krijg je beide bundels voor maar € 17,50 per maand.

Zo profiteer je elke maand van € 6,49 combikorting!

Wat is Ziggo Sport kanaal 14?

Gratis op kanaal 14. Bij Ziggo Sport zie je alle live wedstrijden die je op sportgebied niet wilt missen.

Kan ik Formule 1 kijken via T-Mobile?

Unlimited Formule 1 kijken – Bij T-Mobile kijk je Unlimited Formule 1 met 5G. Met ons netwerk mis je geen fractie van de actie op het circuit. En zie je elke inhaalactie van Max Verstappen live op je telefoon of tablet met Viaplay.

Hoeveel zenders heeft T-Mobile?

Zenderoverzicht – Alle zenders van T-Mobile Thuis in één overzicht. Vind je favoriete kanalen terug in de zenderlijst met de filteropties of gebruik het zoekveld. Hieronder vind je een overzicht met alle beschikbare TV-zenders en radiozenders. In het basispakket zijn meer dan 60 landelijke TV-zenders beschikbaar, waarvan meer dan 40 in HD.

Wil je echt niks missen? Breid je pakket dan uit met één van de zenderpakketten in My T-Mobile Thuis. TV-pakket uitbreiden Hieronder vind je een overzicht met alle beschikbare TV-zenders en radiozenders. In het basispakket zijn meer dan 60 landelijke TV-zenders beschikbaar, waarvan 58 in HD. Wil je echt niks missen? Breid je pakket dan uit met één van de zenderpakketten in My T-Mobile Thuis.

TV-pakket uitbreiden Mezzo is in april de zender van de maand Mezzo is in april de zender van de maand. Eén zender helemaal gewijd aan opera, klassieke muziek, dans en jazz, daar droomden de oprichters van Mezzo van en inmiddels is het kanaal een gegeven.

  • Om zijn 25e verjaardag te vieren is er tot 1 mei iedere avond een bijzonder concert en zijn er allerlei live evenementen.
  • Bekijk de programmering op kanaal 18 voor volop aanbod voor de kunst- en cultuurliefhebbers.
  • Meer over Mezzo Mezzo is in april de zender van de maand Mezzo is in april de zender van de maand.
See also:  Wat Kost Sky Sports F1?

Eén zender helemaal gewijd aan opera, klassieke muziek, dans en jazz, daar droomden de oprichters van Mezzo van en inmiddels is het kanaal een gegeven. Om zijn 25e verjaardag te vieren is er tot 1 mei iedere avond een bijzonder concert en zijn er allerlei live evenementen.

Wat kost ESPN bij T-Mobile?

Eredivisie kijken doe je via ESPN – In Nederland kun je via ESPN live Eredivisie wedstrijden kijken. Goed nieuws: ESPN zit in ons basispakket voor Interactieve TV, Via dit kanaal kun je live Eredivisie kijken op je televisie, maar ook op andere apparaten.

Ook via onze TV Anywhere app kun je via een livestream Eredivisie kijken op het ESPN Eredivisie kanaal. Wil je live elke Eredivisie wedstrijd zien? Dan is het ESPN Compleet pakket een aanrader. Dit pakket kost slechts € 10 per maand. In het pakket zitten vier zenders waarop je alle Eredivisie wedstrijden live kunt kijken.

Zo mis je gegarandeerd geen minuut van jouw club. En combineer je het met ViaPlay voor Formule 1? Dan krijg je elke maand € 6,49 combikorting. Daarnaast kijk je met ESPN Compleet ook voetbalwedstrijden uit andere competities, zoals de Bundesliga en Europa League.