CrossFitWereld

Fitness, Sport, Reizen

Wat Kost Sporten Bij Basic Fit?

Wat Kost Sporten Bij Basic Fit
Basic-Fit – De grootste sportschool van Nederland biedt drie verschillende typen abonnementen aan:

basic (19,99 euro per vier weken) premium (29,99 euro per vier weken) all-in (49,99 euro per vier weken).

Met een basic abonnement kun je alleen in één specifieke club terecht, terwijl de andere twee abonnementen toegang bieden tot alle clubs van Basic-Fit. Met premium of all-in abonnement kun je iemand gratis meenemen om samen te trainen, je mag onbeperkt gebruik maken van massagestoelen in de club en je krijgt onbeperkt toegang tot een app met honderden workouts en programma’s.

Hoeveel kost 1 keer sporten Basic-Fit?

Een dagpas bij Basic-Fit voor 8,99 € – Wil je onze clubs gewoon een keer uitproberen? Of wil je één keer komen sporten zonder dat je voor langere tijd lid wordt? Dan kan je voor maar 8,99 € een eenmalige dagpas kopen. Gewoon bij de oranje automaat aan de ingang van elke club.

 1. Basic-Fit een keer uitproberen Wil je graag eerst ontdekken hoe onze club er vanbinnen uitziet? Vraag dan een gratis rondleiding aan onze collega in de club.
 2. Als je ook eens wil sporten, koop dan voor 8,99€ een eenmalige dagpas aan de kiosk(Oranje self-service automaat).
 3. Volg de stappen op het scherm en betaal met je bankkaart.

Het is niet mogelijk om contant te betalen. Breng ook meteen een handdoek, propere sportschoenen en een klein hangslotje voor je locker mee. De handdoek en het slotje kan je eventueel ook kopen bij de verkoopsautomaat in de club. Geldig in heel België De dagpas geeft je eenmalig toegang tot één van de Basic-Fit-clubs in heel België.

Wat kost sporten per maand?

Persoonlijke begeleiding – Vooral sporters die persoonlijke begeleiding nodig hebben, doen er goed aan de kosten eens op een rijtje te zetten. Stuntprijzen klinken misschien verleidelijk, maar zijn niet automatisch de goedkoopste optie.

Wie bijvoorbeeld drie keer per jaar een nieuw trainingsschema wil samenstellen, samen met een personal trainer, kan bij een discounter uiteindelijk meer kwijt zijn dan bij een particuliere sportschool waar die begeleiding inclusief is.We zetten hieronder de verschillen op een rij: Tekst gaat verder onder de graphic.

Al zijn er ook op het gebied van personal training (pt) prijsverschillen. “De prijs voor een reguliere pt-sessie ligt rond de 60 euro per uur. Er blijkt een spreiding van een laagste prijs van 40 euro en een hoogste van 100 euro”, weet Wouters. De variatie in het aanbod is dus groot en ‘wordt groter’, volgens de directeur van NL Actief.

 1. Aan de onderkant ontstaan goedkope, en aan de bovenkant luxe en zorgconcepten”, signaleert Wouters.
 2. Wie op zijn lijf én portemonnee let kiest zorgvuldig.
 3. Voor deze prijsvergelijking is uitgegaan van de standaardtarieven, zoals vermeld op de website van grote fitnessbedrijven, de meest recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (2017) en informatie van branchevereniging NL Actief.

Bij de particuliere sportscholen wisselen de tarieven van relatief goedkoop tot (erg) duur. Het duurste abonnement is gemiddeld 52 euro per maand, het goedkoopste 26 euro. Als standaard is hier gekozen voor het gemiddelde tussen die twee bedragen: 38 euro per maand.

De marge eindigt bij 58 euro per maand, volgens het allerduurste abonnement (bij sportscholen met 10 tot 50 medewerkers). Er kunnen (luxe) sportscholen zijn die meer vragen. Ook zijn er sportscholen die meer inschrijfgeld vragen, de genoemde tarieven zijn ter indicatie. Prijsvechters hebben geregeld acties, waarbij nieuwe leden bijvoorbeeld geen inschrijfgeld hoeven te betalen, of gedurende enkele maanden geen abonnementskosten hoeven te betalen.

Wie gebruik maakt van dergelijke acties kan minder geld kwijt zijn dan getoond in de berekening. : Van spotgoedkoop tot reteduur: hoe vind je de sportschool voor jouw portemonnee?

Kan je gratis sporten bij Basic-Fit?

Bij Basic-Fit bepaal je zelf wat fit is. – Wat je doel ook is, ongeacht je leeftijd of waar en wanneer je wil sporten. Sport al vanaf 19,99 per 4 weken op de nieuwste apparatuur in onze ruime clubs, volg trainingsschema’s uit onze gratis Basic-Fit app en sport ook thuis met onze virtuele GXR groepslessen. Basic-Fit. Go For It!

Wat is goedkoper Basic-Fit of Fit For Free?

Kosten Basic Fit vs Fit For Free – De abonnementskosten zijn heel goed te vergelijken met elkaar. Fit For Free heeft echter wel een aantal extra abonnementsopties die Basic Fit niet heeft. Bij beide kost een abonnement voor 1 jaar, onbeperkt sporten, €19,99 per vier weken zonder inschrijfgeld.

Hoeveel keer per dag mag je naar de Basic-Fit?

De voordelen van sporten bij Basic-Fit – Basic-Fit is met meer dan 220 clubs de grootste sportschoolketen van Nederland. Onze leden profiteren daardoor van veel voordeel. Je kunt bij ons elke dag van de week onbeperkt sporten, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

 • Je hebt al een Basic fitness-lidmaatschap voor 19,99 per 4 weken.
 • Voor het Premium Lidmaatschap betaal je 29,99 per 4 weken.
 • En voor dat bedrag mag je bij al onze clubs komen sporten, óók buiten Nederland! Ondanks dat we zo voordelig zijn, bieden we je wel een hoop extra’s ten opzichte van veel andere sportscholen.

Zo kan je met het Basic Lidmaatschap gratis en onbeperkt meedoen aan alle virtuele en deze ook thuis volgen via het video platform in de, En bij ons hoef je niet te betalen voor het douchen en kun je spullen gratis in een locker bewaren. We vinden het belangrijk dat je sportschool een plek is waar je je thuis voelt.

Hoe kom je Basic-Fit binnen zonder pas?

Binnenkort komen er nieuwe features beschikbaar in de app om zo jouw fitnessavontuur nog completer te maken. Zoals een QR-code zodat je altijd met je telefoon op zak naar binnen kunt en je je sportpasje thuis kunt laten.

Hoe duur is een Basic-Fit abonnement?

EASY – Lidmaatschap van 12 maanden betaald in één keer (239,88 € of dus 19,99 € per maand ), stopt daarna automatisch. Instapbijdrage 19,99 €. FLEX – Lidmaatschap dat je elke maand kan opzeggen, vanaf de eerste maand, voor 23,99 € per maand. Instapbijdrage 39,99 €.

Kun je je Basic-Fit Pas delen?

EERSTE VERSCHIL: IEMAND MEENEMEN – Wil je als Premium lid iemand meenemen om samen een workout te doen? Zo werkt het: Ga naar je profiel in de Basic-Fit app (links bovenin op het beginscherm). Klik op ‘Nodig een vriend uit’. Kopieer de link en stuur deze naar jouw vrienden.

Nadat jouw vriend(in) de benodigde informatie heeft doorgegeven, sturen wij hem/haar een bevestigingsmail. Zodra deze is bevestigd, komt jouw vriend(in) op jouw vriendenlijst te staan. Als jullie samen willen trainen, kan je via jouw profielpagina in de app één van de vrienden op je vriendenlijst kiezen.

Hij/zij ontvangt een uitnodiging zodat jullie samen kunnen trainen! Deze e-mail bevat een QR-code die hij/zij als dagpas kan gebruiken. Als Premium lid ga je eerst zelf naar binnen door je QR-code in de app te scannen bij de toegangspoort. Hierna kan je vriend(in) binnen 15 minuten naar binnen door de QR-code in zijn/haar e-mail te scannen bij de toegangspoort.

Is Basic-Fit duurder geworden?

Wie in meerdere clubs binnen wil, is vanaf nu verplicht om het duurdere ‘Premium’-abonnement aan te schaffen. Een ‘Basic’-lidmaatschap kost 20 euro per 4 weken, terwijl je voor een ‘Premium’ 30 euro betaalt.

Kan je Basic-Fit per maand opzeggen?

Opzegtermijn Basic-Fit – Wanneer je een abonnement bij Basic-Fit afsluit, doe je dit altijd voor 12 maanden. Basic-Fit opzeggen vóór deze 12 maanden kan dus niet. Dit houdt in dat je dus altijd minimaal een jaar contributie aan Basic-Fit betaalt. Na dit jaar is er een opzegtermijn van één maand.

Hoe betaal je bij Basic-Fit?

ARTIKEL 5: TARIEVEN EN BETALING – a. Alle lidmaatschapsvormen hebben hun eigen lidmaatschapstarief en -voorwaarden, welke te vinden zijn op de website of in de Clubs.b. Als je lid wordt bij Basic-Fit kunnen wij inschrijfgeld in rekening brengen. Dit inschrijfgeld kan variëren per lidmaatschapsvorm indien er sprake is van een promotie.

Als je je lidmaatschap hebt beëindigd en opnieuw lid wilt worden, ben je opnieuw inschrijfgeld verschuldigd.c. Als je lid wordt van Basic-Fit, ben je lidmaatschapsgeld verschuldigd vanaf het moment van inschrijving. Ook de machtiging tot SEPA-domiciliëring gaat vanaf dat moment gelden. Alle lidmaatschapsbedragen zijn bij vooruitbetaling verschuldigd en opeisbaar, conform art.5d en 5e.d.

Basic-Fit biedt haar leden ook de mogelijkheid om in één keer voor de overeengekomen contractperiode middels een online betaling of kaartbetaling aan de Kiosk vooruit te betalen (indien je kiest voor een overeenkomst voor een jaar met volledige vooruitbetaling).

In dit geval zal er geen 4-wekelijkse SEPA-domiciliëring worden opgestart.e. Indien je kiest voor een overeenkomst met betaling per 4 weken, dan vindt de eerste betaling bij inschrijving plaats door een online betaling of kaartbetaling aan de Kiosk en vinden de volgende betalingen plaats per 4 weken via SEPA-domiciliëring en tegen de daarvoor vastgestelde tarieven voor dat lidmaatschap.

Onze betaalperiode bedraagt 4 weken. Dit betekent dat we 13 domiciliëringen uitvoeren per jaar. Een keer per jaar kan dit ertoe leiden dat in een kalendermaand twee domiciliëringen plaatsvinden.f. Indien je gedurende de looptijd van je lidmaatschap geen gebruik meer wenst te maken van domiciliëring, kun je dit aangeven bij onze klantenservice.

See also:  Welke Sport Na Hernia?

In dat geval zullen wij de domiciliëring blokkeren en komt de verantwoordelijkheid voor de tijdige betaling van de (lidmaatschaps)gelden bij jezelf te liggen. Betaling is mogelijk per betaalkaart op de Kiosk.g. Indien we je betaling om wat voor reden dan ook niet kunnen afschrijven (bijv. stornering, onvoldoende saldo, etc.), dan sturen we de domiciliëring nogmaals naar je bank.

Als je niet aan je betalingsverplichting voldoet, zal je lidkaart worden geblokkeerd totdat aan de betalingsverplichting is voldaan.h. Als je ook nadat we je in gebreke hebben gesteld, niet aan je betalingsverplichting voldoet, dan ben je in verzuim. Op dat moment hebben wij recht op de verschuldigde bedragen, verhoogd met de wettelijke interestvoet (berekend vanaf de vervaldag van de verschuldigde bedragen), alsook op een forfaitaire vergoeding van 15% op de openstaande bedragen met een minimum van 50 EUR voor alle buitengerechtelijke kosten.

Wij behouden echter het recht om een hogere vergoeding te vorderen, mits bewijs van de werkelijk geleden schade. We behouden ons eveneens het recht voor om de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen, zonder dat enige vergoeding hiervoor verschuldigd zou zijn aan jou. Wij hebben het recht om de vordering uit handen te geven, onder meer aan een incassobureau.i.

In geval van beëindiging door ons in de zin van artikel 5h van een overeenkomst van bepaalde duur, ben je alle lidmaatschapsgelden verschuldigd die tot het einde van de duur van de overeenkomst zouden moeten betaald worden. De verwijlinteresten en het schadebeding zoals opgenomen in artikel 5h is overeenkomstig van toepassing op deze bedragen.j.

Wij behouden ons het recht voor om na het einde van de contractuele periode, de tarieven en/of voorwaarden aan te passen. Dit geldt ook voor het lidmaatschap van Founding Members. We zullen je hiervan steeds één maand op voorhand op de hoogte brengen, waarna je echter wel de mogelijkheid hebt om de overeenkomst kosteloos te beëindigen, mits per schriftelijke (e-mail of aangetekend schrijven) opzegging en uitgezonderd de Lidmaatschapsovereenkomst die flexibel opzegbaar is.

In geval van beëindiging dient dit te gebeuren binnen 4 weken na de aankondiging van de wijziging, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste ten minste een Periode van 4 Weken. Bij gebreke aan tijdige opzegging zal de overeenkomst aan de gewijzigde voorwaarden worden verdergezet in een contract van onbepaalde duur, dat tevens opzegbaar is zoals op de voorzijde van de overeenkomst in dat kader vermeld.

Wat kost een personal trainer bij Basic-Fit?

PERSONAL TRAINING INTRO VOOR 25 EURO! – Een 1 op 1 sessie van 60 minuten krijg je van ons voor maar 25 euro! Bevalt het zo goed dat je vaker wil trainen met een Personal Trainer? Je kan direct een nieuwe afspraak maken met de Personal Trainer met wie jij de intro doet of je kan via onze website een afspraak maken.

Ben je al lid van Basic-Fit en wil je graag een Personal Training Intro doen? Check dan hieronder of jouw club Personal Training aanbiedt. Ja? Dan kan je in de club via de oranje zelfservice kiosk de intro ‘kopen’ bij de optie ‘Wijzig mijn Extra’s’. De Personal Trainer neemt daarna binnen 3 dagen contact met je op voor het inplannen van de sessie.

Vergeet niet om je telefoon mee te nemen want voor de betaling moet je een QR-code scannen waarna je via iDeal kan betalen. Zo gepiept. Succes met de intro! Ben jij nog niet lid bij Basic-Fit maar sta je te trappelen om aan je sportieve doelen te gaan werken en ben je enthousiast over de Personal Training Intro? Dan is je inschrijven bij Basic-Fit de eerste stap! Bij je inschrijving kan je dit direct aanschaffen.

Welke abonnementen heb je bij Basic-Fit?

SportCity – SportCity, waar sinds vorig jaar ook de populaire fitnessketen Fit For Free onder valt, kent twee lidmaatschappen:

City One (24,99 euro per vier weken) City Plus (27,99 euro per vier weken).

Bij het eerste abonnement kan je alleen bij één club terecht om te sporten. Bij het tweede abonnement kun je bij meerdere locaties trainen en mag je vijf keer per maand iemand gratis meenemen. Met beide lidmaatschappen heb je toegang tot alle faciliteiten zoals een sauna en kun je alle groepslessen bezoeken.

Kun je douchen bij Fit For Free?

Fit For Free heeft lak aan privacy, filmt kleedkamers en douche – Joop • • • Hoeveel privacy ben je bereid in te leveren voor een veilig gevoel? In een wereld die alsmaar digitaler wordt, zijn we nagenoeg nergens meer anoniem. Bovendien zijn onze sporen steeds makkelijker te volgen. Denk alleen al aan ons chipgebruik: met de ov-chipkaart vervoeren we ons, we betalen contactloos in de supermarkt of bij de groenteboer.

 1. Ook wordt op steeds meer openbare plekken de hele dag gefilmd.
 2. Zelfs in de kleedkamer van sportschoolketen Fit for Free ben je niet meer veilig voor de veiligheid-boven-privacy fundamentalisten.
 3. RTL Nieuws achterhaalde dat in 19 vestigingen “toezicht” wordt gehouden met behulp van camera’s in de kleedkamers.

Het zou een “preventieve maatregel tegen diefstal” zijn. Deskundigen waarschuwen dat de privacy van klanten, die zich even om willen kleden voor en na het sporten, in het geding is. Vincent Böhre van stichting Privacy First noemt het schandalig. “Mensen gaan zich toch anders gedragen, zelfs als de camera’s uitstaan.

Het is wachten op excessen, dat beelden uitlekken en een medewerker er misbruik van kan maken. Het gaat om hele gevoelige gegevens van mensen zonder kleding aan.” Het simpele antwoord op het voorkomen van diefstal is: maak gebruik van de kluisjes. Volgens Fit For Free hangen hun klanten hun spullen liever op in de kleedkamer, daarom heeft de organisatie besloten camerabewaking in te stellen.

In de kleedkamers zijn ook kluisjes beschikbaar. Naar eigen zeggen zijn de camera’s “gericht op haakjes voor jassen en dus alleen het gezicht in beeld brengen”. Navraag van RTL Nieuws leert dat zeker één vestiging de camera’s op de douchehokjes gericht zijn.

De sportschool heeft na vragen van RTL de camera verwijderd, maar de woordvoerster wil niet zeggen waarom. Wij gokken dat de gemiddelde Fit For Free-klant er niet van gediend is ongevraagd gefilmd te worden tijdens, vlak voor, of na het douchen. “De Autoriteit Persoonsgegevens kreeg vorig jaar ‘enkele meldingen’ binnen van klanten die hun vragen zetten bij het cameratoezicht van Fit For Free.

“Daarop hebben wij contact gezocht met de organisatie en gezegd waar hun cameratoezicht aan moest voldoen. Zij hebben verteld dat ze aan de voorwaarden zullen voldoen.” De toezichthouder deed geen aanvullend onderzoek. “Wij gaan er van uit dat een bedrijf niet tegen ons liegt.” Volgens de autoriteit moet het bedrijf voldoen aan een aantal voorwaarden.

Zo mogen er geen ontklede mensen in beeld worden gebracht en moeten klanten goed geïnformeerd worden over het cameratoezicht in de kleedkamer. In het privacystatement en in de algemene voorwaarden van Fit For Free wordt met geen woord gerept over bewakingscamera’s in de kleedkamer. Ook stellen klanten tegenover RTL Nieuws dat ze bij het ondertekenen van het abonnement hiervan niet op de hoogte zijn gebracht.” De toezichthouder deed geen aanvullend onderzoek.

10 IRRITATIES TIJDENS EEN SPORTDAG!

“Wij gaan er van uit dat een bedrijf niet tegen ons liegt.” Volgens de autoriteit moet het bedrijf voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mogen er geen ontklede mensen in beeld worden gebracht en moeten klanten goed geïnformeerd worden over het cameratoezicht in de kleedkamer.

See also:  Wat Betekent Ea Sports?

In het privacystatement en in de algemene voorwaarden van Fit For Free wordt met geen woord gerept over bewakingscamera’s in de kleedkamer. Ook stellen klanten tegenover RTL Nieuws dat ze bij het ondertekenen van het abonnement hiervan niet op de hoogte zijn gebracht. Foto: Meer over:, Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier.

Lees Sorteren op: Nieuwste eerst Oudste eerst Beoordeling Wat Kost Sporten Bij Basic Fit 5 jul.2017 – 10:45 Ze draaien en keren, maar ze liegen natuurlijk dat ze barsten. Je gaat toch niet wereldkundig maken dat de camera´s niet aan hebben gestaan, want dan weet elke dief nu toch dat je daar dus wel kan stelen zonder gezien te worden. Dat klinkt bijzonder onlogisch. Die camera´s zijn gewoon gebruikt, en nu probeert men de mensen met een kluitje in het riet te sturen. Wat Kost Sporten Bij Basic Fit 5 jul.2017 – 10:36 Die joekels van camera’s zijn niet over het hoofd te zien in ieder geval, je kunt als klant dus moeilijk zeggen dat je niet wist dat er camera’s hingen. Maar ik snap weer wel dat de klanten hier niet van gediend zijn al dat mogelijke gegluur middels die camera’s, zij schamen zich immers zo voor hun lichaam dat zij zich genoodzaakt voelen zich af te beulen in een muffe aftandse sportschool, terwijl een gesprek met een psycholoog waarschijnlijk meer zoden aan de dijk zou zetten. Wat Kost Sporten Bij Basic Fit 4 jul.2017 – 22:59 De toezichthouder deed geen aanvullend onderzoek. “Wij gaan er van uit dat een bedrijf niet tegen ons liegt.” Hahahahahaaa.ahum, helemaal niet grappig eigenlijk. 4 jul.2017 – 19:41 Ik ken dat soort centra, voor heel weinig ( 15 euro in een maand) volop kunnen sporten. Daar loopt geen of een persoon begeleiding rond. Dus alles moet worden vastgelegd voor de anti diefstal of andere praktijken. Tsja, geen mens gaat douchen daar teminste die keer dat ik er was, het is wachten op de eerste serieuze klacht en dan hebben zij het nakijken volgens mij. 4 jul.2017 – 21:57 Nou, ik heb me dat wel vaker afgevraagd. Bv. in Zwijndrecht, 50.000 inwoners, zit een FFF, en dan kun je voor 19,95 per maand een abonnement afsluiten. Stel dat je 1000 inwoners als vaste klant krijgt, dan heb je per maand een omzet van pakweg 20.000 euro. 5 jul.2017 – 10:19 De truc is dat er veel mensen zijn die nog steeds betalen (al dan niet via een werkgever) maar nooit meer komen. Daarom is het opzeggen bij FFF ook altijd erg lastig, dat wordt je zo moeilijk mogelijk gemaakt. Prachtig verdienmodel. Wat Kost Sporten Bij Basic Fit 4 jul.2017 – 17:59 Ik weet niet wat ik van deze berichten moet brouwen – voorlopig houd ik het op een wat dommige naïveteit van FFF. Want mocht er ooit iets misgaan met een opname die iemand bloot toont, in wat voor vorm dan ook, dan is het bedrijf gezien.

Mét alle (in mijn optiek nogal doorgeslagen) observatie-, bewakings-, en contrôlemaatregelen, is tegelijk ook de alertheid van de mensen op deze obsessies gegroeid. Nu denk ik wel: wat heeft alle communicatietechnologie ons eigenlijk voor slechts gebracht? Eigenlijk erg veel. Zowel het gluren, als het stalken, het bedreigen en ook het chanteren, en zelfs iemand voor het leven beschadigen (inclusief iemand de zelfmoord in jagen), al die dingen zijn bijkomend schade van dat wat wij zo graag als ‘vooruitgang’ zien.

Het gewone mensenvertrouwen is naar de vaantjes, zo lijkt het.4 jul.2017 – 20:28 “Want mocht er ooit iets misgaan met een opname die iemand bloot toont, in wat voor vorm dan ook, dan is het bedrijf gezien.” En als er niets mee mis gaat, en er gewoon een medewerker zich heel de dag zit te verlekkeren aan de beelden van de douche? Wat dus nooit naar buiten komt? Dan is het volgens jou dus OK? “Nu denk ik wel: wat heeft alle communicatietechnologie ons eigenlijk voor slechts gebracht? Eigenlijk erg veel.” Dat klopt. RSIN 8531 62 402 : Fit For Free heeft lak aan privacy, filmt kleedkamers en douche – Joop

Hoe lang zit je vast aan Basic-Fit?

ARTIKEL 10: BEËINDIGEN LIDMAATSCHAP – a. Indien je een overeenkomst bent aangegaan voor de duur van een jaar, kun je deze uiterlijk 30 dagen voor het einde van de looptijd opzeggen. Indien je dat niet doet wordt de overeenkomst verlengd voor onbepaalde tijd en is vervolgens op ieder moment opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen.b.

Indien je een overeenkomst bent aangegaan welke flexibel opzegbaar is, dan kun je deze op ieder moment opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen.c. Je kunt je overeenkomst opzeggen op verschillende manieren. Dit kan je doen op de kiosk in de club of op My Basic-Fit (via de website of de Basic-Fit app).d.

Wij streven ernaar in de clubs een omgeving te creëren waarin iedereen elkaar respecteert en de regels worden nageleefd. Indien je je niet houdt aan de afspraken van de overeenkomst, of indien je je niet houdt aan de huisregels of onaanvaardbaar gedrag vertoont, dan kan Basic-Fit je de toegang tot de clubs ontzeggen en de overeenkomst (per direct) beëindigen.

 • De beoordeling van de situatie is exclusief voorbehouden aan Basic-Fit.
 • Je opnieuw inschrijven na een dergelijke ontzegging is een gegronde reden om het nieuwe lidmaatschap per direct te beëindigen.e.
 • Samen sporten wordt bij Basic-Fit gestimuleerd.
 • Het coachen van andere sporters op de clubs wordt echter uitsluitend overgelaten aan de personal trainers waarmee wij exclusief samenwerken.

Als je toch personal training diensten aanbiedt kan dat voor ons een reden zijn om je overeenkomst te beëindigen.f. Indien je een ander persoon, lid of geen lid, illegaal toegang verleent op enige wijze, bijvoorbeeld door deze mee te laten lopen door de toegangspoort of je pas te geven, kan Basic-Fit hiervoor als boete de waarde van een dagpas in rekening brengen, plus € 5,= aan administratiekosten, en de toegang tot de club blokkeren totdat deze boete is voldaan.

Welke leeftijd mag je Basic-Fit?

Inschrijving: een inschrijving waardoor je lid wordt van Basic – Fit. Dit kan op een van de manieren die beschreven zijn in artikel 2 lid a. Jeugdlid: Je kunt bij ons lid worden vanaf 12 jaar. Tussen 12 en 16 jaar ben je een jeugdlid.

Kan de Basic-Fit app op 2 telefoons?

Beste, Op 9 september 2022 kreeg ik een communicatie per mail van Basic-Fit die stelt dat het vanaf heden mogelijk is om de toegangswijze tot de club te veranderen naar QR-code in de app, in plaats van de traditionele lidkaart te gebruiken. In deze communicatie wordt eveneens toegelicht dat de huisgenoot en medegebruiker van deze lidkaart, een eigen QR-code kan verkrijgen in diens app.

 • Op 12 september heb ik dan ook in de app de toegangswijze veranderd van lidkaart naar QR-code in de app.
 • Nu blijkt echter dat de communicatie hieromtrent niet klopt, en dat de huisgenoot deze QR-code niét in diens app kan krijgen.
 • Slechts één toestel per lidmaatschap kan een QR-code in de app hebben om toegang te krijgen (cfr.

communicatie van de Klantendienst met referentie ref:_00D24fJbb._5005ITj4PY:ref). Hierdoor dienen wij terug over te schakelen op gebruik van de lidkaart om toegang te krijgen tot de club. Onze lidkaart werd echter ongeldig gemaakt op het moment dat ik de wijziging naar QR-code doorvoerde.

 • Wij dienen nu een nieuwe lidkaart aan te kopen met een kost van 10€.
 • De Klantendienst geeft aan dat Basic-Fit niet kan tussenkomen in deze kost, ondanks het feit dat wij deze onnodige kost moeten doen door een foutieve communicatie van Basic-Fit uit.
 • Gezien deze kost gemaakt is door een foutieve communicatie van Basic-Fit, is het niet meer dan normaal dat Basic-Fit deze kost ook vergoed.
See also:  Does Sports Tape Work?

Met vriendelijke groet, N.B.

Wat kost een dagpas bij Basic-Fit?

Basic-Fit – Dagpas Vanaf nu is het weer mogelijk om bij Basic-Fit te sporten met een dagpas! Wat Kost Sporten Bij Basic Fit Wil je een keertje lekker sporten zonder verdere verplichtingen? Of wil je kijken of Basic-Fit wat voor je is? Je bent super welkom! Basic-Fit dagpas Met een dagpas kan je één keer een Basic-Fit club bezoeken. Welke club? Kies er maar eentje uit! Vanaf het moment dat je de dagpas aanschaft, heb je 7 dagen de tijd om hem te gebruiken.

Hoeveel krijg je per uur bij Basic-Fit?

Veelgestelde vragen over studentenwerk bij Basic-Fit – Wat verdien je bij Basic-Fit? Bij Basic-Fit kun jij lekker verdienen met een wekelijkse uitbetaling van €13,51 per uur! Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,47 per uur. Bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen.

Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil. Wil jij een bijbaan die maximaal aansluit op je studentenleven? Werken wanneer JIJ wilt, met andere studenten, wekelijks een goed salaris ontvangen en alles makkelijk online regelen zonder gezeik? Dát kan als je via SUSA aan de slag gaat! Wij weten namelijk als geen ander dat jij méér bent dan alleen student.

Bekijk snel alle studentenbijbanen en haal het maximale uit jouw studententijd! Welke vacatures staan er open bij Basic-Fit? Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures bij Basic-Fit. In welke plaatsen kan ik werken bij Basic-Fit? Als student kun je bij Basic-Fit in Amsterdam aan de slag! Basic-Fit weet dat flexibiliteit en gezelligheid goed samengaan met student zijn.

Daarom kom je minimaal 1 keer per week naar kantoor en krijg je ook de vrijheid om thuis te werken. Wat zijn de voordelen van werken bij Basic-Fit via SUSA? Via Basic-Fit werk jij aan je communicatieve skills tijdens te trainingen zodat jij alle vragen zonder moeite kunt beantwoorden aan de telefoon.

Dit doe je allemaal in een jong en dynamisch team. Wel zo gezellig, toch? Mocht je een echte sportfanaat zijn, kun je ook nog eens terecht bij de fitnessruimte op kantoor. Alleen maar winnen dus! Wat houdt een flexibele studentenbijbaan bij jullie in? Bij SUSA plan jij flexibel je werkdagen wekelijks in, precies zoals het jou uitkomt! Je komt te werken in een gezellig en groot team van medestudenten waarbij blut zijn verleden tijd is.

 1. Je krijgt een lekker uurloon én wordt wekelijks uitbetaald.
 2. Werk zonder gezeik en regel alles online, met één druk op de knop.
 3. Ik ben op zoek naar een weekend bijbaan.
 4. An dat ook? Het is bij ons helaas nog niet mogelijk om alleen in het weekend te werken.
 5. Wel zijn er bijbanen waar het mogelijk is om naast doordeweeks ook uren in het weekend te kunnen maken.

Ik ben op zoek naar een avond bijbaan. Kan dat ook? Wij hebben helaas nog geen specifieke avond bijbanen. Wel zijn er een hoop bijbanen waar je tot laat in de avond kunt werken. Zolang jij hier aan de afgesproken hoeveelheid uren en dienstlengtes kunt komen, kan jij je beschikbaarheid in de avonden opgeven en alleen de latere diensten draaien.

Is Basic-Fit duurder geworden?

Wie in meerdere clubs binnen wil, is vanaf nu verplicht om het duurdere ‘Premium’-abonnement aan te schaffen. Een ‘Basic’-lidmaatschap kost 20 euro per 4 weken, terwijl je voor een ‘Premium’ 30 euro betaalt.

Hoe betaal je bij Basic-Fit?

ARTIKEL 5: TARIEVEN EN BETALING – a. Alle lidmaatschapsvormen hebben hun eigen lidmaatschapstarief en -voorwaarden, welke te vinden zijn op de website of in de Clubs.b. Als je lid wordt bij Basic-Fit kunnen wij inschrijfgeld in rekening brengen. Dit inschrijfgeld kan variëren per lidmaatschapsvorm indien er sprake is van een promotie.

Als je je lidmaatschap hebt beëindigd en opnieuw lid wilt worden, ben je opnieuw inschrijfgeld verschuldigd.c. Als je lid wordt van Basic-Fit, ben je lidmaatschapsgeld verschuldigd vanaf het moment van inschrijving. Ook de machtiging tot SEPA-domiciliëring gaat vanaf dat moment gelden. Alle lidmaatschapsbedragen zijn bij vooruitbetaling verschuldigd en opeisbaar, conform art.5d en 5e.d.

Basic-Fit biedt haar leden ook de mogelijkheid om in één keer voor de overeengekomen contractperiode middels een online betaling of kaartbetaling aan de Kiosk vooruit te betalen (indien je kiest voor een overeenkomst voor een jaar met volledige vooruitbetaling).

In dit geval zal er geen 4-wekelijkse SEPA-domiciliëring worden opgestart.e. Indien je kiest voor een overeenkomst met betaling per 4 weken, dan vindt de eerste betaling bij inschrijving plaats door een online betaling of kaartbetaling aan de Kiosk en vinden de volgende betalingen plaats per 4 weken via SEPA-domiciliëring en tegen de daarvoor vastgestelde tarieven voor dat lidmaatschap.

Onze betaalperiode bedraagt 4 weken. Dit betekent dat we 13 domiciliëringen uitvoeren per jaar. Een keer per jaar kan dit ertoe leiden dat in een kalendermaand twee domiciliëringen plaatsvinden.f. Indien je gedurende de looptijd van je lidmaatschap geen gebruik meer wenst te maken van domiciliëring, kun je dit aangeven bij onze klantenservice.

 1. In dat geval zullen wij de domiciliëring blokkeren en komt de verantwoordelijkheid voor de tijdige betaling van de (lidmaatschaps)gelden bij jezelf te liggen.
 2. Betaling is mogelijk per betaalkaart op de Kiosk.g.
 3. Indien we je betaling om wat voor reden dan ook niet kunnen afschrijven (bijv.
 4. Stornering, onvoldoende saldo, etc.), dan sturen we de domiciliëring nogmaals naar je bank.

Als je niet aan je betalingsverplichting voldoet, zal je lidkaart worden geblokkeerd totdat aan de betalingsverplichting is voldaan.h. Als je ook nadat we je in gebreke hebben gesteld, niet aan je betalingsverplichting voldoet, dan ben je in verzuim. Op dat moment hebben wij recht op de verschuldigde bedragen, verhoogd met de wettelijke interestvoet (berekend vanaf de vervaldag van de verschuldigde bedragen), alsook op een forfaitaire vergoeding van 15% op de openstaande bedragen met een minimum van 50 EUR voor alle buitengerechtelijke kosten.

Wij behouden echter het recht om een hogere vergoeding te vorderen, mits bewijs van de werkelijk geleden schade. We behouden ons eveneens het recht voor om de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen, zonder dat enige vergoeding hiervoor verschuldigd zou zijn aan jou. Wij hebben het recht om de vordering uit handen te geven, onder meer aan een incassobureau.i.

In geval van beëindiging door ons in de zin van artikel 5h van een overeenkomst van bepaalde duur, ben je alle lidmaatschapsgelden verschuldigd die tot het einde van de duur van de overeenkomst zouden moeten betaald worden. De verwijlinteresten en het schadebeding zoals opgenomen in artikel 5h is overeenkomstig van toepassing op deze bedragen.j.

 • Wij behouden ons het recht voor om na het einde van de contractuele periode, de tarieven en/of voorwaarden aan te passen.
 • Dit geldt ook voor het lidmaatschap van Founding Members.
 • We zullen je hiervan steeds één maand op voorhand op de hoogte brengen, waarna je echter wel de mogelijkheid hebt om de overeenkomst kosteloos te beëindigen, mits per schriftelijke (e-mail of aangetekend schrijven) opzegging en uitgezonderd de Lidmaatschapsovereenkomst die flexibel opzegbaar is.

In geval van beëindiging dient dit te gebeuren binnen 4 weken na de aankondiging van de wijziging, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste ten minste een Periode van 4 Weken. Bij gebreke aan tijdige opzegging zal de overeenkomst aan de gewijzigde voorwaarden worden verdergezet in een contract van onbepaalde duur, dat tevens opzegbaar is zoals op de voorzijde van de overeenkomst in dat kader vermeld.

Hoeveel kost Yanga?

YANGA Sports Water €5 per maand – YANGA Sports Water is suikervrij sportwater, verrijkt met een aantal essentiële vitamines. Het helpt om je vochtbalans te herstellen en draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen. Door het drinken van YANGA Sports Water kan jij het maximale uit je training halen! Voeg de Extra YANGA Sports Water toe aan je lidmaatschap zodat je tijdens elke training je bidon kan vullen bij de YANGA Hydration Station bij de receptie van DeMIX.