CrossFitWereld

Fitness, Sport, Reizen

De Beste Sport-Apps?

De Beste Sport-Apps
Beste sport apps 2023 – Welke sport apps móet u gedownload hebben op uw smartphone? Wij zetten de 6 beste sport apps van 2023 voor u op een rij:

Strava Hardlopen met Evy Seven – 7 minute workout Virtuagym Daily Yoga Yoga for Beginners

Is de app MyFitnessPal gratis?

Dankzij MyFitnessPal weet je precies hoe dicht je in de buurt komt van je doelstellingen op het gebied van voeding, conditie, gewichtsverlies en waterinname. Deze alles-in-een app voor voeding en gezondheid is als een voedingscoach, periodiek vasten tracker, maaltijdplanner en eetdagboek, altijd binnen handbereik.

 • MyFitnessPal is niet de zoveelste strenge dieet-app.
 • Het is een gezondheidsapp die je helpt inzicht te krijgen in je gewoonten en eetpatroon, slimmere voedingskeuzes te maken en die je motiveert en steunt op weg naar jouw gezondheidsdoelen.
 • Download de app en start jouw gratis Premium proefabonnement van 30 dagen waarmee je toegang krijgt tot exclusieve tools om je voeding en sportactiviteiten bij te houden.

Je begrijpt meteen waarom MyFitnessPal de meest populaire voedings- en voedingswaardentracker ter wereld is. ZOVEEL MEER DAN EEN CALORIEËNTELLER EN EETDAGBOEK Met de app heb je altijd een voedingsdeskundige, personal trainer en voedingscoach bij de hand.

Houd bij wat je eet – met gebruiksvriendelijke tools houd je snel en eenvoudig je voeding bij ■ Vasten bijhouden – Time je vastenperiodes en houd je voortgang bij ■ Houd je activiteiten bij – voeg workouts toe en tel je stappen met de fitnesstracker ■ Stel persoonlijke doelen – gewichtsverlies, gewichtstoename, op gewicht blijven, voeding en conditie ■ Bekijk je vooruitgang – een snel overzicht of een uitgebreide analyse van voeding en calorieën ■ Connect met onze community – vind vrienden en motivatie op onze actieve forums MEER INFO OVER DE FUNCTIONALITEITEN EN VOORDELEN Weet of je op de goede weg bent door bij te houden wat je eet Ontdek welk voedsel je het meeste energie geeft.

Het is niet zozeer een dieet-app, calorieënteller om gewicht te verliezen, of een snellere manier om vet te verbranden, met MyFitnessPal neem jij zelf je verantwoordelijkheid en begrijp je wat je in je lichaam stopt. ■ Een van de grootste voedseldatabases – houd de calorieën bij van meer dan 14 miljoen voedingsmiddelen (inclusief restaurantmaaltijden) ■ Nieuwe tracker periodiek vasten – Time je vastenperioden en houd een dagboek bij van je voortgang ■ Snel en eenvoudig voeding bijhouden – typ om te zoeken, voeg voeding uit je geschiedenis toe, of scan een barcode met de camera van je telefoon ■ Calorieënteller – automatisch calorieën tellen en je dagelijkse vooruitgang bekijken ■ Macrotracker – bekijk het overzicht van koolhydraten, vetten en eiwitten in grammen of percentages, geen aparte koolhydratenteller of keto-dieetapp nodig! ■ Voedingstracker met duidelijke overzichten – analyseer je voedingsinname en stel specifieke doelen voor macro’s, cholesterol, zout, vezels en meer Pas de app-instellingen aan jouw wensen aan Kies de instellingen die jou helpen je doelen te bereiken.

Persoonlijke doelen – tel calorieën per maaltijd of per dag, stel macro-doelen en meer ■ Gepersonaliseerde dashboards – kies de statistieken die je belangrijk vindt ■ Proteïneteller – stel je proteïnedoelen in en houd bij hoeveel je eet door de dag ■ Voeg je eigen maaltijden/maaltijdtracker toe – bewaar recepten en maaltijden om snel gegevens in te voeren ■ Verbind meer dan 50 apps en apparaten – van fitnesstrackers tot smartwatch-apps ■ Track met Wear OS – een calorieënteller, watertracker en macrotracker op je horloge ABONNEMENTSPRIJZEN EN -VOORWAARDEN Je kan MyFitnessPal gratis downloaden en gebruiken.

Als je upgrade naar MyFitnessPal Premium, kun je kiezen uit een maandelijks of jaarlijks abonnement met automatische verlenging. Je betaalt met je creditcard via je iTunes-account bij bevestiging van je aankoop. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij je deze functie na aankoop uitschakelt in de instellingen van je iTunes-account, of wanneer je je abonnement ten minste 24 uur voor afloop van de abonnementstermijn opzegt.

 • Bekijk onze volledige Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid op: https://www.myfitnesspal.com/nl/privacy-and-terms 24 apr.2023 Versie 23.8.1 Periodiek vasten! Met onze nieuwste Premium-functie kun je dagelijks vasten in realtime volgen, gewoon vanuit je dagboek.
 • Ies een vastenpatroon en begin en stop met vasten als je er klaar voor bent.

We vinden dit geweldig: met nog meer van je belangrijkste voedingsgegevens in één app kun je nog makkelijker trends zien en op schema blijven.

Welke apparaten in de sportschool om af te vallen?

Afvallen met fitnessartikelen – Niet alleen cardio apparaten zorgen ervoor dat jij kan afvallen. Ook met fitnessartikelen zoals dumbbells en kettlebells werk jij aan een strakker en slanker lichaam. Daarnaast helpen buiktrainers je aan een strakkere buik, wat vaak een doel wanneer je gaat afvallen.

Kan je ook thuis sporten?

Je hoeft niet per se naar de fitness te gaan om calorieën te verbranden, fitter te worden of simpelweg om bezig te zijn. Het is heel eenvoudig om thuis te sporten en dit biedt nog ontzettend veel voordelen ook, Thuis sporten kan een tijdelijke oplossing zijn, maar het is ook de ideale gelegenheid om te beginnen met sporten als je nog niet zeker weet of de fitness iets voor jou is.

Wat kost Apple fitness?

Apple Fitness Plus: de sportiefste app van Apple – Een aantal jaar geleden bracht Apple een eigen fitness-app uit. Met Apple Fitness Plus is het mogelijk om work-outs te volgen, die je vervolgens op je iPad, iPhone en Apple TV kan kijken. Jammer genoeg is Apple Fitness Plus nooit officieel uitgebracht in Nederland of België. De Beste Sport-Apps

Wat is de conditie-app op iPhone?

Je dagelijkse lichaamsbeweging bijhouden in Conditie op de iPhone iOS 16

 • Kennismaken met de iPhone
 • Veiligheidsvoorzieningen op de iPhone
 • iPhone gebruiken met iPad, iPod touch, Mac en pc
 • Opnieuw opstarten, bijwerken, opnieuw instellen en herstellen
 • Veiligheid, gebruik en ondersteuning

Met de Conditie-app kun je je dagelijkse lichaamsbeweging bijhouden, een bewegingsdoel instellen, je voortgang bekijken en je bewegingstrends in de gaten houden, ook als je geen Apple Watch hebt. De Beste Sport-Apps De eerste keer dat je Conditie opent op je iPhone, wordt je gevraagd om enkele algemene gezondheidsgegevens over jezelf in te voeren. Je kunt deze informatie altijd weer bijwerken.

 1. Tik op je foto of initialen rechtsbovenin.
 2. Tik op ‘Gezondheidsdetails’.
 3. Tik op een veld om een wijziging aan te brengen.
 4. Tik op ‘Gereed’ wanneer je klaar bent.

Als je je bewegingsdoel te uitdagend of niet uitdagend genoeg vindt, kun je het altijd wijzigen. De Beste Sport-Apps

 1. Tik op ‘Overzicht’ en vervolgens op het gedeelte ‘Activiteit’.
 2. Scrol omlaag en tik op ‘Wijzig bewegingsdoel’.
 3. Tik op of om het doel aan te passen.
 4. Tik op ‘Wijzig bewegingsdoel’ wanneer je klaar bent.

Elke maandag ontvang je een melding over je prestaties van de week ervoor en kun je je doelen voor de komende week aanpassen. Doelen worden voorgesteld op basis van je prestaties in de week ervoor. Je kunt de Conditie-app altijd openen om te zien hoe je ervoor staat.

 1. Als je je iPhone bij je hebt, houden bewegingssensoren je stappen, afstand en gelopen trappen bij om te schatten hoeveel calorieën je verbrandt.
 2. Work-outs die je met compatibele apps van derden voltooit, tellen ook mee voor de voortgang die met je bewegingsring wordt weergegeven.
 3. Een overlappende ring betekent dat je je doel hebt overtroffen.

Tik op het gedeelte ‘Activiteit’ om een overzicht te zien met onder andere het totale aantal stappen en je work-outs. Nuttig? Hartelijk dank voor uw feedback. : Je dagelijkse lichaamsbeweging bijhouden in Conditie op de iPhone

Hoe werkt conditie op iPhone?

De Conditie -app wordt standaard geïnstalleerd en kan door iedereen gebruikt worden. In de applicatie kun je een bewegingsdoel instellen om een schatting van het aantal verbrande calorieën bij te houden. Dit wordt berekend op het aantal gezette stappen en afstand die je volgens je iPhone hebt afgelegd.

Hoe vaak per week 7 minute workout?

Veelgestelde vragen over 7 minute workouts – Waarom is een 7 minute workout goed voor je? De 7 minute workout is goed voor je omdat je in korte tijd efficiënt jouw spieren en uithoudingsvermogen traint.7 minute workouts combineren vaak cardio-oefeningen en krachttraining, waarbij je alleen je eigen lichaamsgewicht gebruikt ter weerstand.

Voor de training heb jij weinig of geen attributen nodig, waardoor je hem overal uitvoert. Extra handig in deze tijd! Hoe vaak moet je een 7 minute workout per week doen? Volgens de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad is het gezond om 2x per week spier- en botversterkende activiteiten te doen, zoals een 7 minute workout.

Doe je de oefeningen minimaal twee keer per week, dan worden je spieren sterker en merk je dat de oefeningen jou steeds makkelijker afgaan. Wil je snel het allerbeste resultaat? Voer dan dagelijks een 7 minute workout uit! Onthoud: 7 minuten sporten is altijd beter dan niets.

 • Is het goed om elke dag een 7 minute workout doen? Ja, het is goed om elke dag een 7 minute workout te doen.
 • Zorg er dan wel voor dat je niet elke dag dezelfde spiergroepen traint.
 • Volgens de Gezondheidsraad is het gezond om dagelijks 30 minuten te bewegen.
 • Met een 7 minute workout ben je al goed op weg! Wat is de beste 7 minute workout? De beste 7 minute workout is een combinatie van cardio- en krachtoefeningen, die zich focust op verschillende spiergroepen.

Een full body 7 minute workout dus! Welke spieren train je met een 7 minute workout? Een 7 minute workout is vaak gericht op verschillende spiergroepen. Ook kun je ervoor kiezen om op één spiergroep te focussen. Een 7 minute workout richt je dus in zoals jij wilt.

Meestal bestaat een 7 minute workout uit 7 oefeningen, maar het gaat erom dat je 7 minuten lang bijna non stop beweeg! Suzanne traint in deze workout video’s de armspieren, been- en bilspieren en buikspieren. Voor haar is het belangrijk dat deze spieren sterk en goed ontwikkeld zijn, omdat shorttrackers deze spiergroepen veel gebruiken.

Maar niet alleen voor topsporters is het goed om deze spieren te trainen. Dus wil jij ook deze spiergroepen trainen? Dan zijn deze 4 workouts perfect voor jou!

Hoe meet je hoe fit je bent?

5.3-minuten traploop-check – Ga voor een traptrede staan. Stap erop en eraf: op, op, af, af. Doe dit 3 minuten lang op zo’n 96 hartslagen per minuut. ›› Test: voel na afloop (dus na die drie minuten) je pols en tel of meet het aantal hartslagen gedurende 60 seconden.

Is Lifesum een goede app?

Dieetplannen – Jammer is wel dat de recepten achter de betaalmuur zitten. Ook als je gebruik wilt maken van maaltijdplannen met complete boodschappenlijstjes en van de verschillende programma’s voor periodiek vasten, dan kun je dat alleen in de premium versie doen.

 • Dieetplannen die de premium versie biedt zijn bijvoorbeeld Suikerdetox, Vegan voor een week en Paleo.
 • Wil je de app gratis houden? Dan kun je naast deze een gratis receptenapp zoals FitChef downloaden.
 • Hoe dan ook, Lifesum ondersteunt echt als je wilt afvallen.
 • De app moedigt aan.
 • Alles is makkelijk bij te houden, ziet er overzichtelijk uit en je kunt je statistieken inzien zonder meteen te hoeven upgraden naar de premium versie.

Lifesum is een aanrader voor als je hulp wilt om je streefgewicht te behalen. Of puur gezonder wilt leven en inzicht wilt krijgen in je eetpatroon.0 Powered by

Hoe duur is Lifesum?

Lifesum –

Voor iOS, Android en Windows of via de website Gratis en betaald. De mogelijkheden van de gratis app zijn zeer beperkt, de betaalde versie (€50 bij een jaarabonnement) biedt veel meer mogelijkheden.

Is Lifesum een gratis app?

Persoonlijk voedingsadvies en gezond eten binnen handbereik. Meer dan alleen calorieën tellen. Met Lifesum profiteer je van een voedzaam eetpatroon dat bij jou past. Bereik je gewichtsdoel en ontwikkel tegelijk duurzame gezonde eetgewoonten. Meer dan 50 miljoen mensen gebruiken Lifesum voor motivatie en inspiratie tijdens hun gezondheidstraject.

 • We hebben het bijhouden van eten gemakkelijk gemaakt, zodat je meer gezonde keuzes kunt maken voor zowel lichaam als geest.
 • Zet je welzijn op de eerste plek met de innovatieve technologie van Lifesum en de expertise van artsen, voedingsdeskundigen en professionele koks.
 • BESTE LIFESUM-FUNCTIES • Voedingsdagboek met handige barcodescanner • Calorieteller • Macrotracker (eiwitten, koolhydraten en vetten) en voedselwaardering • Watertracker • Dieetplannen voor afvallen en lichaamssamenstelling • Plannen voor periodiek vasten • Maaltijdplannen met boodschappenlijstjes om stress te verminderen • Integratie met fitnesstrackers om gezondheid uitgebreid te monitoren • Life Score-test voor gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen AFVALLEN EN GEZOND ETEN Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je eetgewoontes wilt verbeteren, je voedingsplan moet er helemaal op toegespitst zijn je persoonlijke doelen te ondersteunen.
See also:  Waarom Gapen Tijdens Sporten?

Vind het juiste dieet dat past bij jouw smaak en levensstijl: • Ketogeen dieet/koolyhydraatarm – om de inname van koolhydraten te verminderen. Je hebt de optie uit makkelijk, gemiddeld en moeilijk • Mediterraans dieet – om de consumptie van fruit en groenten te verhogen • Eiwitrijk dieet – om spiermassa op te bouwen • Schoon eten dieet – om meer gezond voedsel te eten • Scandinavisch dieet – om de vezelinname en gezonde vetten te verhogen • Klimaatdieet – om gezonder te eten voor jezelf en voor de aarde PERIODIEK VASTEN Bekijk onze plannen voor periodiek vasten als je de eetmomenten belangrijker vindt dan wat je eet, en vul je eetmomenten met voedzame en heerlijke maaltijden.

• 16:8 Maaltijdplan voor ochtendvasten • 16:8 Maaltijdplan voor avondvasten • 5:2 Vast 2 dagen per week • 6:1 Vast 1 dag per week MAALTIJDPLANNEN MET COMPLETE BOODSCHAPPENLIJSTEN • Vegan voor een week • Periodiek vasten • Afvallen in 3 weken • Suikerdetox • Keto Burn/koolhydraatarm • Paleo • Afvallen met eiwitten ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR EEN ERVARING OP MAAT • Calorieteller, met de optie om je dagelijkse calorieëndoel aan te passen en verbrande calorieën na beweging toe te voegen/uit te sluiten.

• Macro bijhouden en aanpasbare doelen voor koolhydraten, eiwitten en vetinname. • Je favoriete voedingsproducten, recepten, maaltijden en oefeningen aanmaken en opslaan. • Houd lichaamsafmetingen bij (gewicht, taille, lichaamsvet, borst, arm, BMI). • Een bibliotheek met duizenden recepten met slimme filters voor snelle resultaten.

 • Een wekelijkse Life Score op basis van voedings- en trainingsmetingen, zodat je kunt zien waar je staat en wat je nog moet doen voor een gezondere levensstijl.
 • Synchroniseer met gezondheids- en fitness-apps zoals Apple Health, Fitbit, Runkeeper en Withings om je stappen en beweging in realtime bij te houden.

Lifesum is gratis te downloaden en te gebruiken met beperkte functies. Voor de volledige Lifesum-ervaring bieden we Premium-abonnementen voor 1, 3 en 12 maanden aan die automatisch verlengd worden. De betaling wordt bij de bevestiging van de aankoop via je iTunes-account van je creditcard afgeschreven.

Is MyFitnessPal goed?

Conclusie – MyFitnessPal is een uitstekende manier om meer bij te leren over je eigen lichaam en je voeding. Het kan een zeer handige – maar tijdrovende – manier zijn om op een correcte manier te vermageren, bij te komen of te bodybuilden aan de hand van een applicatie die je altijd bij je hebt.

 • Toch zijn er ook heel wat (grote en kleine) mankementen die de app makkelijk zou kunnen oplossen.
 • De gebruiksvriendelijkheid kan door middel van een paar tweaks snel verbeterd worden, notificaties zouden beter en breder kunnen ingezet worden, en je voedingsdagboek zou er ook veel beter kunnen uitzien door hier en daar wat meer kleur of objecten aan toe te voegen.

: MyFitnessPal uitgetest: je bent wat je eet

Is MyFitnessPal veilig?

Sport-apps niet gezond voor je privacy. De populaire sport-apps Runkeeper en Endomondo zijn niet goed voor je privacy. Dat geldt ook voor de dieet-apps Lifesum en MyFitnessPal. Deze gratis apps delen persoonlijke gegevens en je exacte locatie met onbekende ‘derden’.

Wat is de beste Calorieteller?

1. Onze favoriete calorieteller-app: Lifesum – Lifesum is duidelijk de mooiste calorieteller in de App Store en ook nog eens erg handig. Bij het starten van de app geef je aan of je gezonder wil zijn, wil afvallen of juist zwaarder wil worden. Geef je aan dat je wil afvallen, dan vul je een streefgewicht in en hoe snel je dit wil halen.

De Beste Sport-Apps De Beste Sport-Apps De Beste Sport-Apps

Maar de app gaat nog een stapje verder. Een belangrijk onderdeel van gezond leven is voldoende water drinken. Hier wijst Lifesum je op door regelmatig herinneringen te sturen als dat nodig is. Helaas zitten de allerbeste functies achter een betaalmuur. Dit zijn bijvoorbeeld een op jou gespecialiseerd dieet dat je kunt volgen en nog specifiekere informatie over voedingsmiddelen.

Wat kost Fit For Free per maand?

Nog geen reviews! – Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven een vriend van mij mag in lelystad bij fit for free niet meer trainen omdat hij door een longziekte de trap niet meer op kan en ze te lui zijn om een keer of 4 per week de achterdeur open te doen,echt te ranzig voor woorden dat ze zo met een lid omgaan die al jaren netjes betaald ook tijdens de sluitingen, Ik wil iedereen hier waarschuwen nooit met dit bedrijf in zee te gaan. Ik ben opgelicht en er is daadwerkelijk geld van mij gestolen. Het is heel erg moeilijk om met ze in contact te komen. Ze reageren maanden niet op je mails. Het heeft mij veel geld gekost. Als je nog geen abonnement hebt: doe het niet!! Als je het wel hebt. zeg het zo snel mogelijk op en zorg dat je voortdurend printscreens maakt van je ‘mijn fit for free’ omgeving. Sla die printscreentjes steeds goed op en houdt voortdurend je bankafschriften in de gaten. Jarenlang een tevreden klant geweest, tot ik mijn abonnement opzegde. Ze blijven het bedrag incasseren ondanks dat er geen abonnement meer actief staat op mijn account. Na vele mailtjes en contact pogingen, na 5(!) maanden eindelijk contact gekregen, om vervolgens te horen dat ik maar gewoon moet betalen, ondanks dat ik geen actief abonnement heb staan. Vervolgens zetten ze m’n actieve account non-actief en maken ze een andere aan met het abonnement actief. Alle oude gegevens, zoals het originele abonnement en de opzegtermijn, hebben ze daarmee ook verwijderd. Ze doen vervolgens alsof dit een normale gang van zaken is. Heel apart, je zou denken dat je meer verdiend aan een vast klant dan met deze oplicht trucjes. Fit for Free negeert corona-besmettelijke lucht in de sportschool – Ik sport regelmatig bij Fit for Free op de Oudenoord in Utrecht. Vanwege mijn kwetsbare gezondheid en omikron besmettelijkheid sport ik er aan de randen van de dag wanneer het rustig is. Ik plaats dan steeds mijn Co2 meter in de buurt die de uitgeademde lucht in de ruimte meet. Dit is immers een bewezen indicatie voor COVID19 besmettingskansen. Dit ging maanden goed. Tot vorige week. Sinds de laatste corona-aankondigingen van de overheid meet ik er een sterk verhoogd Co2 gehalte in de sportschool. Het verbaast me daarbij dat dat de lucht die vanuit het klimaatsysteem de ruimte in stroomt een aanmerkelijk hoger Co2 gehalte bevat dan de Co2 in de ruimte zelf. Het wijst er op dat er geen verse lucht meer wordt bijgemengd. Dit is redelijkerwijs de oorzaak van het verhoogd Co2 gehalte en de verhoogde corona-besmettelijkheid in de FitforFree ruimte. Het doet vermoeden dat er bespaard wordt op verwarmingskosten. In ieder geval is dit niet bevorderlijk voor een gezond klimaat. Lastig in een periode dat 1 op 30 nederlanders besmettelijk is. Werkelijk zorgelijk is Fit for Free’s onverschilligheid; mijn vragen aan de filiaalhouder over verhoogde corona-besmettelijkheid door verhoogde Co2 niveau en door het gebrek aan verse lucht worden beantwoord met “we gaan hier niets aan doen”. Mijn vragen aan de Fit for Free Supportdesk worden nooit beantwoord. Fit for Free adverteert met “Al sinds mensenheugenis werken we aan de fysieke gezondheid”. Wanneer een klant echter een simpele vraag stelt over de ongezonde klimaatbeheersing is het oorverdovend stil. Dat geeft te denken voor ieder die overweegt bij Fit for Free te gaan sporten. I just added from someone else but since many people complain about the same things this means this company is a scam: Automatic 2nd year extension while I asked them how not to get an extension after my yearly subscribtion. No contact possible with customer service, but constant reminders. This club does not have a working contact number and as a result your questions/comments will be completely ignored. I think this is purely a scam. Stay away from this organization!! They have taken money from every customer for jan/feb/March which they were legally not aloud to do and refuse to pay any back. They have also shut down their phone lines and any email you do get will be a no-reply email. If u are upset that fitforfree has taken money from your account while they were closed and are ignoring you/refusing to refund. Here is a link to read more. www.consumentenbond. nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/sportschool-abonnement-tijdens-corona Slechte communicatie bij het bedrijf op elk vlak. Voor het aanvragen van een persoonlijke begeleiding ging het vier maal mis en per mail en telefoon zijn zij niet tot nauwelijks te bereiken. Laatst kreeg ik twee maanden later reactie op een mail. Tijdens de pandemie geen enkele update ontvangen. Word geen lid van deze rommelige organisatie! Echt een heel slecht bedrijf. Ze lichten klanten op door ze vantevoren te laten betalen en zeggen dan met terugwerkendekracht het abonnement op en houden de al betaalde kosten. GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF. Zie ook de twee aflevering over deze malafide onderneming op het bnn programma BOOS. Automatisch 2 jarige verlenging terwijl maandelijk nu opzegbaar. Geen contact mogelijk met klantenservice, maar wel voortdurend aanmaningen. Deze club heeft geen werkend contactnummer met als gevolg dat je vragen/opmerkingen volledig genegeerd worden. Wegblijven bij deze organisatie!! het sporten zal er wel goed zijn maar opzeggen is een drama al weken bezig ze reageren niet op mail en op telefoonnummers staat een bandje dat ze telefonische niet bereikbaar zijn het is vakantie periode Wat een waardeloos bedrijf. De faciliteiten zijn okay maar ik sportte er via bedrijfs fitness. En omdat ik wel 2 hele euro’s korting kreeg kwam ik niet in aanmerking voor compensatie toen het bedrijf 4 maanden gesloten was ivm Corona. Dit boden ze enkel aan als extra gratis tijd als ik een nieuw jaar contract zou aangaan. En toen ze op het einde een maand te vroeg mijn toegang tot de club uitzetten en daar 2 weken overheen gingen voordat ik weer mocht gaan sporten werd ook die maand netjes helemaal afgetikt. Dus waar je als klant maar moet betalen en je bek houden is dit bedrijf absoluut niet van plan om enige coulance of flexibiliteit te tonen. Dus Fit for Free veel plezier met die 90€ Jaren lid geweest en best tevreden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens de eerste lockdown in 2020 hebben zij het initiatief genomen om de incasso te stoppen. Tijdens de 2e lockdown in dec 2020 tot april of mei 2021, bleven zij zelfs 2x per maand incasseren. Ik heb dat zelf rechtgetrokken. In januari 2021 werd ik aan mijn voet geopereerd en probeerde mijn abonnement stop te zetten. Nou wat een onzin! Hoe kan ik een verklaring laten zien op de locatie.? TIJDENS LOCKDOWN!!! Uiteindelijk mijn abonnement opgezegd de dame aan de telefoon was niet vriendelijk maar vergat te zeggen dat het via een email moest. Daar kwam ik achter nadat FFF bleef incasseren. Uiteindelijk een email ontvangen en opgezegd.En ja hoor.ze blijven mij lastigvallen,dit is in en intriest. Wat een naar nasmaak geeft dit. Ik ben heel lang lid geweest en daarna een tijdje niet maar toch weer in 2018 teruggegaan naar FFF. NOU NU DUS NIET MEER!!!! 1e keer mail 23 juni na de sportschool te hebben bezocht. Geen probleem om een 13 en 15 jarige in te schrijven is daar toen gezegd. Eenmaal online is de inschrijving vanaf geboortejaar 2005. Bellen lukt niet om te overleggen. Te druk. Mailen ook niet. Balen geen reactie op niets. Super slecht te bereiken !! jammer jammer jammer, op 16 februari 2020 een jaar abonnement gesloten.1 jaar vooruitbetaald. Maar toen kwam covid op bezoek. Kort na de 1e sluiting gebeld door locatie Arena Amsterdam, of ik gecompenseerd wilde worden, nou ja dat hoe je niet te vragen, graag. Maar een bevestiging, no way. Daarna gelukkig weer kunnen sporten. MMm weer sluiting door covid. Meerdere mails ontvangen over de compensatie, aan te vragen op de website, heel vreemd, moet je dus alle gegevens, van naam, adres, telefoon, geboortedatum etc etc invullen. Die gegevens zijn toch bekend en ze kunnen toch zo zelf het aantal dagen compensatie bepalen. Maar een bevestiging van het invullen, weer niet. In januari maar eens gaan mailen om het aantal compensatie dagen vast te leggen. Komen onbegrijpelijk op totaal verschillende weken uit. Om die reden mijn abonnement met de compensatie in het verschiet maar opgezegd. Hoera, 19 mei er kan weer gesport worden, maar voor de compensatie moet je wel even langs bij een medewerker op de vestiging. Maar die heeft werkelijk geen flauw benul. Die heeft het eerst over een half jaar compensatie in 2022. Na dat wil ik niet, wil nu gewoon graag de compensatie benutten. Gelukkig dat kan ook, maar dan is de periode in eens maar 22 weken. maar dat vind ik dan oké. Maar de medewerker geeft aan dat ik dan binnen een paar dagen een code ontvang. Waarvoor en wat daar mee te doen???? Maar een mail gestuurd over het hoe en wat, geen antwoord. De zelfde medewerker nogmaals gesproken, antwoord nog even geduld. En nu zie ik net tot mijn verrassing, weet u nog, abonnement is opgezegd, is er fijntjes zonder toestemming een jaarbedrag geïncasseerd. Zoals in eerdere reacties als genoemd, de klantenservice is een drama. Nu het sporten, ik ga naar verschillende locaties, bij sommige is het prima toeven en krijg je goede hulp van het aanwezige personeel. Maar bij andere, veel te harde muziek. Op verzoek gaat het volume dan even wat zachter maar het volume daarna al weer gauw om hoog. Dan de toestellen, ik maak regelmatig gebruik van de hardloopband. Vooral locatie Arena tamelijk verouderd en maken bij het neerkomen veel te veel lawaai. Horrible customer service. Prepare to be charged after you have cancelled. Prepare for them to wait 4 months between replies. Prepare for them to copy and paste generic replies without reading your questions. It has been a nightmare. I recommend any other gym. Sinds dinsdag 15 december 2020 is het niet meer mogelijk om te sporten in de clubs van Fit For Free. De clubs zijn namelijk gesloten! De contributie van de gehele maand december van 2020 was toen al voldaan aan Fit For Free. Dat betekent dat er van de maand december 17 dagen zijn waarvan ik niet heb kunnen sporten “maar wel voor betaald is” Geen probleem! Maar tot mijn verbazing is er op 05-01-2021 weer een automatische incasso uitgevoerd voor de maand januari 2021. En dat terwijl we in een Lock down zitten, en dan ook nog eens in de wetenschap dat de clubs voorlopig nog wel gesloten zullen blijven. Ben het er daarom dan ook niet mee eens en vind het ongepast dat Fit For Free blijft incasseren. Heb daarom dan ook de automatische incasso gestorneerd en de automatische machtiging van Fit For Free geblokkeerd. Het lijkt mij een beter idee de incasso’s van alle leden te bevriezen, tot dat de clubs de deuren weer openen. Ben een overeenkomst aangegaan met Fit For Free waarbij beide partijen moeten presteren. Fit For Free levert niet, dus hoef ik dan ook niet te betalen. (zou je denken) Wil de overeenkomst ontbinden gedurende de periode dat ik niet volgens de voorwaarden kan sporten. Dus niet mijn contract compleet beëindigen, Nee !!, gewoon even bevriezen zeg maar. Heb via E-mail contact gehad met Fit For Free en heb gevraagd wat er bedoelt wordt met die 5 weken compensatie. De reactie van Fit For Free is als volgt: De einddatum hoef je niet aan te vragen, Het gaat er om als je bij ons opzegt dan zullen we de 5 weken aan je opzegdatum vast zetten zodat je 5 weken langer bij ons kan sporten als compensatie. Dus met andere woorden. ik betaal bijna anderhalve maand contributie om ooit eens in de toekomst een compensatie te krijgen om 5 weken te mogen trainen. Een sigaar uit eigen doos dus! Het is duidelijk wat er aan de hand is, Fit For Free kan geen diensten verlenen maar wilt wel geld hebben, dus dan maar op een hele slinkse gemene manier mensen van hun geld te ontdoen door ze 5 weken sporten te beloven (ooit eens in de toekomst) Mits je het formulier ingevuld hebt, want anders kan je helemaal naar je geld fluiten ! Om in aanmerking te komen het recht te krijgen op die 5 weken sporten “als compensatie” moet je op een link klikken en vervolgens je privé gegevens invullen. Raar want ik hoefde dat ook niet te doen toen ze het geld van mijn rekening afschreven. Je zou dan ook verwachten dat het vanzelfsprekend is je daar automatisch recht op hebt. Heb vandaag op die link geklikt en werd doorverbonden naar een pagina waarop ik de melding kreeg: HET FORMULIER IS GESLOTEN Dus met andere woorden. ik kan fluiten naar mijn 5 weken sporten in een van de clubs van Fit For Free op het moment wanneer ik ooit eens in de toekomt mijn contract beëindig. Alles samengevat; Het komt er dus op neer dat ik (en vele anderen met mij) op een slinkse wijze bestolen zijn door Fit For Free. Heel sportief Fit For Free ! Wil dat alle incasso’s van alle leden bevroren worden tot dat de clubs weer open mogen. Tot slot wil nog even kwijt dat ik het heel frustrerend vind dat Fit For Free sinds enige tijd telefonisch niet meer bereikbaar is. er wordt gezegd dat ze telefonisch niet meer bereikbaar zijn vanwege de drukte. Vreemd want het lijkt mij dat er meer dan genoeg personeel is nu alle clubs gesloten zijn. DONT EVER SIGN A CONTRACT WITH FIT FOR DONT EVER SIGN A CONTRACT WITH FIT FOR FREE. I signed a contract for three months. Now they tell me that I ow them money for the months after three months and they hired a collect agency to go after the payment. This is ridiculous. They trick you, lie to you, and find a way to ask for more money. DONT TRUST THEM! Dealing w/ back office/HQ is unnecessarily unpleasant and takes for ever to getting anything done. Just short of rude. Gym/clubs are okay, most of them. Will eventually change because of organization behind it.

See also:  Who Owns Ea Sports?

Webvitaal 3 reviews Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die. Viata 29 reviews Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis. Podobrace 18 reviews Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod. Pranayur 1 reviews Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur. Gezond en gespierd door Fit for Free? Lees ervaringen hier hoe goed deze sportclub is.

 1. Hoe duur zijn abonnementen en kun je makkelijk opzeggen? Een goedkope sportschool vinden is voor veel mensen belangrijk.
 2. Tegenwoordig willen steeds meer mensen aandacht besteden aan hun lichaam en er goed uitzien.
 3. Veel mensen willen daarom wel naar een sportschool gaan, maar willen daar niet direct de hoofdprijs voor betalen.

Een goedkope sportschool vinden is echter nog niet zo makkelijk. Zo kan je wel een goedkoop sportschool-abonnement scoren, maar daar is ook nog niet alles mee gezegd. Je wilt natuurlijk niet dat je in een hele drukke sportschool komt, waar al je favoriete apparaten iedere keer bezet zijn.

Daarnaast is het voor veel mensen niet alleen belangrijk dat de sportschool goedkoop is, maar ook dat er een beetje begeleiding aanwezig is, zodat je op een snelle en doeltreffende manier je resultaten weet te realiseren. Fit for Free is een goedkope sportschool, je kan er al vanaf €9,95 per maand sporten.

Dat is in vergelijking met andere sportscholen echt heel weinig. De faciliteiten die de sportschool heeft zijn redelijk breed. Dat is een extra reden om Fit for Free eens extra onder de loep te nemen. Horen Fit for Free en Sportcity bij elkaar? Wie de website van Fit for Free bezoekt, ziet al snel dat deze erg lijkt op de website van Sportcity,

De bedrijven vallen ook onder hetzelfde concern, maar richten zich op een ander marktsegment. SportCity richt zich vooral op klanten die iets meer willen betalen, maar dan gelijk ook een all inclusive sport-abonnement willen. Fit for Free is een prijsvechter. Het bedrijf begon in 2005 met het als eerst aanbieden van sport-abonnement van €9.95.

Dit is echt een waanzinnig lage prijs. Fit for Free heeft inmiddels meer dan 75 vestigingen en Sportcity heeft meer dan 18 vestigingen, die vooral in de Randstad gevestigd zijn. Wat heeft Fit for Free mij te bieden? Fit for Free garandeert dat er in iedere sportschool van de keten een aantal basis-faciliteiten te vinden zijn.

 1. Je moet dan vooral denken aan faciliteiten die eigenlijk iedereen gebruikt als hij of zij gaat sporten.
 2. Er zijn natuurlijk verschillende redenen te verzinnen waarom mensen gaan sporten.
 3. Grofweg laten zij zich opdelen in vier categorieën.
 4. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht als je wilt afvallen, meer kracht wilt krijgen, je conditie wilt verbeteren of voor revalidatie.

In iedere sportschool van Fit for Free zal je de faciliteiten vinden die je nodig hebt om goed te kunnen trainen. Zo vindt je in iedere sportschool de mogelijkheid om aan cardiotraining, krachttraining, en circuittraining te doen. Daarnaast vindt je in iedere sportschool van Fit for Free natuurlijk nog veel meer.

 1. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om groepslessen bij te wonen, professionele begeleiding te krijgen, aan spinning te doen, trainingsschema’s te maken en inloopspreekuren bij te wonen.
 2. Het is dus niet zo dat je bij deze goedkope sportschool een abonnement krijgt, aangewezen krijgt waar de apparaten staan en dat je het vervolgens maar uit moet gaan zoeken.

Er is in iedere vestiging van Fit for Free de mogelijkheid om met een deskundige te praten en zo er voor te zorgen dat jij het maximale uit je workout haalt. Wat zijn de openingstijden van Fit for Free? Fit For Free heeft ruime openingstijden. In het weekend is Fit For Free geopend vanaf 9:00 tot 16:00 en doordeweeks van 7:00 tot 23:00.

Let op: deze tijden kunnen natuurlijk wijzigingen, dus kijk ook even bij Fit for Free zelf (zie hierboven) voor actuele openingstijden, per vestiging. Kun je bij Fit for Free sporten met professionele begeleiding? Als je bij Fit for Free een sportschool-abonnement afsluit, dan mag je in iedere vestiging een deskundige instructeur verwachten die jou helpt om op een verantwoorde manier te gaan trainen.

Voor veel mensen die lang niet gesport hebben, of mensen die nog nooit naar een sportschool zijn geweest is dit ideaal. Het heeft namelijk niet zoveel zin om te gaan trainen, als je op de verkeerde manier traint. De kans dat je dan afhaakt is behoorlijk groot.

 1. Bij deze sportschool lopen professionele instructeurs rond die jou kunnen helpen om een eerste trainingsschema op te stellen en jouw vragen kunnen beantwoorden.
 2. Als een een abonnement bij Fit for Free neemt, dan kan je introductieles nemen.
 3. Tijdens deze introductieles kan de fitnessinstructeur een persoonlijk trainingsschema voor je maken.

De kosten van een introductieles zijn €10,00. Als je daarna verdere vragen hebt, dan kan je die natuurlijk stellen aan een van de deskundige instucteurs, of je kan een van de trainingsschema’s in de sportclub gebruiken. Aan de ene kant vinden we het een beetje mager dat je voor deze introductieles een tientje moet betalen.

 1. Aan de andere kant, 10 euro is ook weer niet een onoverkomenlijk bedrag.
 2. Als je even goed aan de slag wilt gaan en je netjes voor wilt laten lichten, dan is het waarschijnlijk een goede investering.
 3. Als ik zelf in de sportschool sta, zie ik maar al te vaak mensen die de eerste twee weken als een malle staan te trainen en meestal zie je ze daarna nooit meer.
See also:  Why Doping Should Not Be Allowed In Sports?

Hard trainen is niet zo moeilijk, dat kan iedereen wel even volhouden. Het is de kunst om op de lange termijn resultaten te behalen. Als je dat wilt, dan is het misschien wel een goed idee om even die €10,00 te betalen en dan succesvol aan de slag te gaan.

 • Welke groepslessen heeft Fit for Free? Veel mensen vinden het belangrijk om bij hun sportschool ook groepslessen te kunnen volgen.
 • Tijdens een groepsles is het voor veel mensen wat makkelijker om vol te houden en het kan ook een extra motivatie zijn om wat vaker naar de sportschool te gaan.
 • Ook bij deze goedkope sportschool is het mogelijk om groepslessen te volgen, zij het dat je er wel extra voor moet betalen (we komen daar nog op terug bij het onderdeel “abonnementen”).

Fit for Free gebruikt onder andere het Les Mills-programma, waarmee je je hele lichaam optimaal kunt trainen. De groepslessen die je bij Fit for Free kan volgens zijn ingedeeld aan de hand van een paar simpele categorieën. Zo kan je op een eenvoudige manier meedoen en bepalen welke les voor jou het meest geschikt is.

De categorieën waarin groepslessen worden aangeboden zijn: Conditie met lessen als Bodystep en Spinnig Krachttraining met lessen als BBB en Bodypump Dansen met lessen zoals Zumba en Sh’Bam Body en Mind lessen zoals Yoga en BodyBalance Vechttraining met lessen zoals BodyCombat en FighFun Voor bovenstaande lessen heb je een aanvulling op je abonnement nodig.

Er zijn echter ook lessen waar je gratis gebruik van kunt maken, de zogenaamde Fitnessworkouts. Tijdens deze fitnessworkouts, bijvoorbeeld het buikspierkwartier, train je bepaalde onderdelen van je lichaam. Uiteraard worden ook deze lessen gegeven door een gecertificeerde instructeur.

Wat kost een abonnement bij Fit for Free? We hebben het al vaker in dit artikel geschreven: Fit for Free is echt een hele goedkope sportschool. Als je wilt gaan sporten dan kan dat al vanaf € 9.95 per maand. In totaal zijn er vijf verschillende abonnementen die je bij Fit for Free af kunt sluiten. De goedkoopste kost je € 9.95 per maand, en de duurste € 24,95 per maand.

Bij het abonnement van € 24.95 per maand kan je 7 dagen per week onbeperkt fitnessen. Dat is niet het enige mooie van dit abonnement, het mooiste is dat je het maandelijks op kunt zeggen. Voor mensen die nog nooit naar de sportschool zijn geweest, of die van zichzelf weten dat ze nogal eens afhaken, is dit misschien wel een ideaal abonnement.

Er zijn echter ook andere abonnementen die bij Fit for Free afgesloten kunnen worden. Zo kan je een abonnement afsluiten waarbij je 2 of 1 jaar onbeperkt kunt sporten. Een 1-jarig sportschool-abonnement kost je € 19.95 per maand, terwijl een 2-jarig abonnement je €16.95 per maand kost. Fitness in de daluren tegen een gereduceerd tarief.

Stel dat je een nog goedkoper sportschool-abonnement wilt, dan kan dit ook bij Fit for Free. Je kunt bij deze sportschool een zogenaamd daluren-abonnement afsluiten. Je mag dan doordeweeks van 07:00 tot 17:00 sporten en in het weekend van 09:00 tot 17:00.

 • Een 1-jarig sportschool-abonnement kost je € 12.95 en een 2-jarig abonnement kost je slechts €9.95 per maand.
 • Met ieder abonnement mag je trainen bij alle clubs in de buurt.
 • Fit for Free is echter geen all inclusive sportschool,
 • Als je extra modules aan je abonnement toe wilt voegen, dan moet je daar ook extra voor betalen.

Wil je bijvoorbeeld deelnemen aan groepslessen, dan kost dat €6 per maand. Wel is het zo dat je bij deze sportschool de lessen eerst 3 keer gratis uit mag proberen. Als je gebruik wilt maken van de zonnebank, dan kost je dat €6 per maand. Fit for Free biedt je ook de mogelijkheid om van Yanga Sports Water gebruik te maken.

Dit kost €4 per maand. De opties die hierboven zijn beschreven zijn maandelijks opzegbaar. Kun je een dagpas krijgen bij Fit for Free? Ja, bij Fit for Free kun je proefsporten met een dagpas. Als je geluk hebt, is de dagpas gratis. Op de website (zie hierboven) kun je deze aanvragen. Hoe krijg ik contact met de klantenservice van Fit for Free? Als je een klacht over deze sportschool hebt, dan kan je die op verschillende manieren kenbaar maken.

Om te beginnen kan je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bellen. Dit kan alleen naar een 0900-nummer en kost €1,00 per gesprek. Mailen kan gelukkig ook. Daarnaast kan je het contactformulier op de website invullen. Deze sportschool is actief io Social Media als Twitter en Facebook, maar op dit moment worden deze media nog niet ingezet om klanten te helpen.

Hoe kun je Fit for Free opzeggen? Ben je misschien verhuisd en is een andere sportschool nu dichterbij? Of ben je niet tevreden over de service van Fit for Free? Misschien heb je wel gemerkt dat je eigenlijk maar nauwelijks van jouw abonnement gebruikmaakt. Er zijn allerlei redenen om jouw sportabonnement bij Fit for Free op te zeggen.

Dit kun je het beste regelen bij jouw sportschool, of online bekijken. Heb jij ervaring met Fit for Free? Dan lezen we die graag in een review! Heb je bijvoorbeeld problemen met de service, begeleiding of wat dan ook, laat het de rest van Nederland weten! Uiteraard willen we ook graag de succesverhalen bij Fit For Free weten, dus deel ook jouw positieve ervaringen nu op NederlandReview!

Is FitCoach gratis?

iPhone-schermafbeeldingen – TRAININGEN OM GEWICHT TE VERLIEZEN ► Slimme trainingsplannen ► Zichtbare resultaten ► Begeleide oefeningen FitCoach is een gloednieuwe fitness-app voor diegenen die een nieuwe actieve levensstijl willen beginnen, gezonde gewoonten willen opbouwen, afvallen, fit willen worden, sterker willen worden en zich geweldig willen voelen.

 1. VOOR WIE IS DEZE APP? De FitCoach-app is speciaal ontwikkeld voor mensen die om hun gezondheid geven en willen afvallen en in vorm willen komen, maar niet genoeg tijd hebben om naar de sportschool te gaan.
 2. HOE BEGINNEN MET FITCOACH? Stel uw doelen: afvallen, spiergroei of actiever zijn Selecteer de zone waar je aan wilt werken: buik, billen, benen, armen, rug Voer uw persoonlijke gegevens in zoals leeftijd, lengte, gewicht, fitnessniveau, enz.

HOE WERKT HET: Op basis van uw doelen en persoonlijke gegevens stelt ons slimme algoritme een persoonlijk trainingsplan voor – een combinatie van cardio-, kracht-, herstel- en LISS-oefeningen (wandelen, hardlopen, fietsen) waarmee u uw resultaten kunt maximaliseren.

Het basisplan wordt voor 60 dagen gemaakt en weergegeven in uw agenda. Elke week wordt het trainingsplan bijgewerkt op basis van je voortgang en feedback (waren de vorige trainingen te gemakkelijk of te moeilijk voor je). Bovendien heb je toegang tot een bibliotheek met meer dan 1.000 trainingen. GEZONDHEIDSKIT: FitCoach integreert met HealthKit, zodat u voedings- en trainingsgegevens van FitCoach naar HealthKit kunt exporteren en fitnessgegevens en gewichts- en lichaamsmetingen van HealthKit naar FitCoach kunt importeren.

_ INFORMATIE INSCHRIJVING: U kunt de app gratis downloaden. Voor verder gebruik is een abonnement vereist. – Kies je voor een abonnement, dan betaal je de vaste prijs voor jouw land, die wordt weergegeven in de app. – De betaling wordt na bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account.

 1. Abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode is uitgeschakeld.
 2. Uw account wordt binnen 24 uur voor het einde van de huidige abonnementsperiode in rekening gebracht voor verlenging.
 3. U kunt uw abonnementen beheren en automatische verlenging uitschakelen door na aankoop naar uw accountinstellingen te gaan.

– Bij het opzeggen van een abonnement blijft je abonnement actief tot het einde van de lopende periode. Automatische verlenging wordt uitgeschakeld, maar het huidige abonnement wordt niet terugbetaald. Voor meer informatie, zie onze: Veelgestelde vragen: https://fitcoach.fit/faq-ios.html Privacybeleid: https://legal.fit-coach.io/page/privacy-policy Gebruiksvoorwaarden: https://legal.fit-coach.io/page/terms-of-use Bug fixes and performance optimisation

Wat is de Basic Fit app?

DE NIEUWE BASIC-FIT APP – De Basic-Fit app zit vol toffe features. En het leuke is dat deze gratis is voor jou als lid. In de Basic-Fit app vind je workout inspiratie, de lekkerste recepten en tips & tricks van onze coaches. Doe mee met online groepslessen of laat je motiveren door onze audio workouts.

Ontdek – Hier vind je alle club- & thuisworkouts, inclusief de online groepslessen. Raak geinspireerd door de tasty recepten om je fitness gewoonten een boost te geven. Voortgang – Je kan al je gezondheidsdata en resultaten in één oogopslag zien. Jouw mobiele buddy houd een oogje in het zeil. Clubs – Vind een club bij jou in de buurt, check het groepslessenrooster en boek je gymtijd. Profiel – Hier kan je je membership inzien en je persoonlijke voorkeuren veranderen.

De Beste Sport-Apps

Waar staat Fit For Free voor?

Waarom is ‘Fit for Free’ niet gratis? Of beter gezegd:Waarom heet het bedrijf ‘Fit for Free’ als je € 15,95 per maand moet neertellen? Misschien heet de eigenaar Free? Haha,je hebt gelijk!Goeie vraag dus;) @yuuzan: ik had jouw reactie als antwoord willen geven.

 1. Er is zo goed als geen begeleiding daar hoor.
 2. Is een hele grote hal, en er werken dan 3 mensen.
 3. Die zitten aan de balie, maar doen ook de schoonmaak en dergelijke.
 4. Ze lopen bijna nooit rond, en letten al helemaal niet op of je iets goed uitvoert.
 5. Dat doen de mensen onderling vaak meer, die willen je wel helpen met bijvoorbeeld bench press.Maar ze zijn inderdaad wel goedkoop, hebben een uitgebreid aanbod van apparaten en losse gewichten, en ruime openingstijden.

Ik ga er gewoon heen met mijn eigen schema (programma van internet), en google van te voren hoe ik een oefening moet uitvoeren. Opzeggen is niet bepaald “Free”:Hoogleraar consumentenrecht Marco Loos onderzoekt voor ons de algemene voorwaarden van Fit For Free.

 1. Deze zijn volgens hem misleidend voor wat betreft de opzegprocedure.
 2. Opzeggen geschiedt door het sturen van een brief naar Fit For Free.
 3. Je abonnement, stopt na het eerste contractjaar, maximaal een maand na ontvangst van de opzegging.
 4. Dit is vastgelegd in de Wet Van Dam.
 5. Maar dan ben je er wat Fit For Free betreft nog niet vanaf: het niet inleveren van je sportpas kost je 2,95 euro per maand, net zo lang totdat deze in het bezit is van de sportschool.

Anders dan de naam van de sportschool doet vermoeden, kan dit bedrag ongemerkt flink oplopen. http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/03-02-2014/opzegregels-fit-for-free/ Misschien is de lidmaatschap €15,95 en het fit worden krijg je er gratis bij.

 1. Even serieus.wel opletten met dit soort zaken.
 2. Je ziet zoals SimonV aangeeft dat het niet zonder slag of stoot gaat om er vanaf te komen.
 3. Er zijn letterlijk tientallen voorbeelden te vinden hiervoor.
 4. Goede vraag, ik heb al tijden het voornemen dezelfde vraag te stellen, telkens wanneer ik weer eens langs zo’n reclamebord fiets.

Ook de juridische consequentie: mag je bij een bedrijf met zo’n naam eisen dat het ook echt gratis is? Nee. Strikt genomen kan het ook “Fitness voor vrije mensen” betekenen. Het is louter een onderscheidende naam. Je kunt pas iets eisen als een partij zich niet aan een overeenkomst houdt.

Een naam van een bedrijf komt daar niet eens in de buurt. Dank voor al jullie reacties!@jorisw Fitness voor vrije mensen. dat vind ik dan nog wel aannemelijk, al zou het dan strikt genomen ‘Fit for the Free’ of iets dergelijks moeten zijn. Ben bang dat het toch een mysterie blijft. 😉 Gewoon lekker gaan fietsen in de buitenlucht ipv die achterlijke onzin is pas echt “Fit for Free”.

Wikipedia √ Nee fit for free betekent dat het bijna gratis is. Het is gratis als je hebt betaald, logisch! Free in Free Record Shop staat voor vrij, niet voor gratis. Net zoals een free thinker geen gratis denker is. Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.