HomeKleding en gearReebok Nano’s niet langer verplicht op de CrossFit Games

Reebok Nano’s niet langer verplicht op de CrossFit Games

-

Ja, je leest het goed! Vanaf nu is het niet langer verplicht om Reebok’s Nano’s te dragen op de CrossFit Games. 

Sinds 2014 begon Reebok, de titelsponsor, om sportatleten te voorzien van schoenen tijdens de Games. Sinds dat jaar moesten atleten die deelnamen aan de CrossFit Games Reebok-schoenen dragen. Dit betekende dat atleten die werden gesponsord door andere schoenenmerken zoals Nike (bijv. Mat Fraser) moesten concurreren in Reebok Nanos en Lifters.

Voor de CrossFit Games van 2019 is dit helemaal anders. CrossFit heeft aangekondigd dat atleten die deelnemen aan de Games niet beperkt zullen blijven tot Reebok schoenen. Deze beleidswijziging opent de deur voor atleten om hun gesponsorde schoenen van bijv. Nike, Under Armour, NoBull of Inov8 (of welk ander merk dan ook) te dragen.

Dit zou goed nieuws moeten zijn voor atleten die niet door Reebok gesponsord worden, omdat ze nu hun favoriete schoenen kunnen dragen en hopelijk de mogelijkheden voor sponsoring (en compensatie) voor de topsporters in de sport kunnen vergroten.


Vorig jaar hebben meer dan acht miljoen mensen de live stream van 2018 CrossFit Games bekeken. Dat is dus heel veel zichtbaarheid voor merken.


Deze beleidswijziging is echter alléén van toepassing op schoenen. Atleten zullen nog steeds verplicht zijn om de kleding / truien te dragen die Reebok hen heeft gegeven bij het inchecken.

Wij zijn heel benieuwd hoe de schoenenfabrikanten reageren op deze verandering. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien wat Nike in petto heeft voor Fraser op de Games.

DELEN IS SPORTIEF

Goede voeding voor herstel na een training - CrossFitWereld

Trainen op een lege maag of toch eerst eten, wat is...

0
Iedereen weet inmiddels wel dat goede voeding nog belangrijker is voor je figuur dan sporten. Niet alleen het zorgvuldig kiezen van wat je eet...
Whoop 4.0 - CrossFitWereld

De Whoop 4.0 is er!

RECENTE ARTIKELEN