HomeNieuwsEntertainmentNog een documentaire die je moet kijken!

Nog een documentaire die je moet kijken!

-

Inmiddels hebben al meerdere CrossFit Atleten een documentaire in de vorm van een lange film of losse (youtube) video’s. En nu is er nog één bij gekomen namelijk die van Noah Ohlsen.

Welke documentaire wij ook kijken van CrossFit top atleten het blijft altijd weer indrukwekkend. Zo ook deze nieuwe documentaire van Noah Ohlsen. In de Documentaire met de titel “I’m Tougher – A Comeback Story volgen we Noah Ohlsen. Deze vijfvoudig CrossFit Games-atleet finishte afgelopen jaar als zesde op de CrossFit Games. Ook dit jaar gaat hij weer strijden voor de titel “Fittest man on earth” die al drie jaar achtereenvolgens is gewonnen door de top atleet Mat Fraser.
Om serieus kans te kunnen maken op deze titel traint Ohlsen nu 5 dagen per week, zes uur per dag. Ondanks de vel uren aan training en enorme inspanningen zit het ook wel eens tegen en dat kun je ook zien in zijn nieuwe documentaire op YouTube.

Wodapalooza

In de documentaire volgen we Ohlsen tijdens Wodapalooza, De grote CrossFit-competitie in Miami. Het doel van Noah hier was simpel… Winnen. Waarom? zodat hij zeker is van deelname aan de CrossFit Games.
Het liep echter niet zoals hij had gehoopt (en stiekem had verwacht). Na het eerste event stond hij slechts op de 28e plek. Ondanks deze tegenslag wist hij zich te herpakken en vocht hij zich terug. ‘Niet alles gaat zoals je het wilt. Als het tegen zit, kun je er voor kiezen om terug te trekken of je kunt terug te vechten. Ik ben blij dat ik heb gevochten tijdens Wodapalooza 2019’, zo zegt Ohlsen.

Is het hem gelukt?

Dat zie je hier:

DELEN IS SPORTIEF

MEER ENTERTAINEMENT

RECENTE ARTIKELEN