HomeNieuwsCrossFit GamesNOBULL CrossFit Games 2022 - De winnaars

NOBULL CrossFit Games 2022 – De winnaars

-

Wat hebben wij weer genoten. De Games startte dit jaar rommelig maar dat maakt het niet minder spannend en gaaf om te zien.

De Winnaars

Hoewel het in het begin er even op leek dat er dit jaar wel eens wat verschuiving kon zijn op het podium eindigde toch Tia-Clair Toomey en Justin Medeiros weer bovenaan het podium. En dat hebben ze ook echt verdiend. Wat een topprestaties hebben zij geleverd zeg. Toomey won deze keer haar 6e Games.

Natuurlijk moeten we het ook even over de plaatsen 2 en 3 hebben want zij zijn nét niet de fitste van de wereld geworden maar hebben wel bizarre prestaties laten zien die maar weinigen van ons zich kunnen voorstellen. Bij de Dames stonden Mallory O’Brien en Laura Horvath op de plekken 2 en 3. Mallory is pas 18 jaar en staat nu al op het podium wij verachten nog een heleboel spektakel van deze dame in de aankomende jaren.

Bij de heren zagen we dit jaar op de 2e en 3e plek bijzondere namen staan. Op plek 2 eindigde Roman Khrennikov met echt een mooie race. Zijn naam zagen we eerder in 2020 voorbij komen toen hij op een knappe 13e plek eindigede maar nu in 2022 dus zelfs het podium pakt. Op de 3e plek zagen we de veel besproken man Ricky Garard.

De rest van het veld

Natuurlijk is het ook altijd goed om even naar de rest van het leaderboard te kijken. Bij de heren zagen we op de plekken 4 t/m 10 de volgende namen staan:

4. Samuel Kwant
5. Jeffrey Adler
6. Patrick Vellner
7. Jayson Hopper
8. Lazar Đukić
9. Björgvin Karl Guðmundsson
10. Guilherme Malheiros

Bij de dames zagen we de volgende top 10

4. Danielle Brandon
5. Brooke Wells
6. Emma Lawson
7. Kara Saunders
8. Gabriela Migała
9. Haley Adams
10. Alexis Raptis

Bijzonder om op te merken is dat we Brooke Wells op een 5e plek zien staan. Dit terwijl zij minder dan een jaar geleden een reconstructieve elleboogoperatie onderging.

De Teams

Ook bij de teams was het weer een spannende strijd. De top 5 teams zag er als volgt uit:

1. CrossFit Mayhem Freedom
2. CrossFit Oslo Navy Blue
3. CrossFit Invictus
4. CrossFit Reykjavík
5. CrossFit Mayhem Independence

Heb jij het gemist?

We kunnen het ons niet voorstellen maar heb jij het gemist of heb je een gedeelte gemist? Geen nood! Je kunt alles op het CrossFit Games YouTube kanaal terug kijken.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN