2 manieren om mee te kunnen doen aan de CrossFit open van 2021!

crossfit open 2021 - CrossFitwereld

De Open komt er weer aan, en dit jaar ziet het er allemaal net iets anders uit dan normaal. Gelukkig kan echt iedereen mee doen wat je situatie ook is.

Dat de open er dit jaar net wat anders uit zal zien is voor iedereen logisch en begrijpelijk. Wat we nog niet wisten is hoe CrossFit ervoor zou zorgen dat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Dat is sinds de post van CrossFit weer een stuk duidelijker geworden.

Sommige mensen zitten thuis in een lockdown, anderen zijn alweer helemaal vrij en aan het trainen in een box. Hier speelde CrossFit al op in door aan te kondigen dat atleten ook vanuit huis mee mochten doen. Echter zorgt dit er ook voor dat er veel verschillen zijn in wat sporters beschikbaar hebben aan materialen. Daarom kun je dit jaar meedoen met basis benodigdheden óf zonder materiaal.

Bron: https://www.facebook.com/CrossFitGames/

Basis materiaal

Als je mee wilt doen in de categorie basis materiaal heb je de volgende items nodig:

  • Een dumbbell
  • Een barbell met plates
  • Een plyo box
  • Een jump rope
  • Een pull-up locatie

Zonder materiaal

Als je geen toegang hebt tot apparatuur, is er ook een “gearless” versie van elke open workout beschikbaar. Het enige dat je nodig hebt, is een vrije ruimte in huis, oprit of een park in de buurt.

Er zullen binnenkort meer details bekend worden gemaakt.

De post kun je hier vinden: facebook.com/CrossFitGames/

Om je aan te melden voor herinneringen voor de Open en alle evenementen van het CrossFit-seizoen, klik hier.