HomeNieuwsCrossFit GamesMasters en Teens, zijn jullie er klaar voor?!

Masters en Teens, zijn jullie er klaar voor?!

-

Het is bijna zo ver, de top 200 Masters en Teens gaan strijden voor een plek op de Games.

Het is bijna zo ver, de top 200 masters en teens uit de CrossFit Open zullen strijden om een plek op de CrossFit Games 2018.
Wij zitten er al klaar voor om te zien hoe deze top atleten uit de masters en teens groep uit elke divisie het gaan doen. Zij worden namelijk uitgenodigd om deel te nemen aan de vierdaagse online competitie van donderdag 19 april t/m maandag 23 april.

Deze kwalificatiewedstrijd bepaalt welke slechts 20 masters en teens een ticket voor de CrossFit Games zullen ontvangen.

Hoe werkt dit?

Net zoals de CrossFit Games Open, daagt de Online Qualifier de atleten mentaal en fysiek  uit met maximale liften, hoogstaande bewegingen en tests van algemene fysieke paraatheid. In het vijfde jaar zal de Online Qualifier een opstap zijn voor zowel masters als teens tijdens hun reis naar de CrossFit Games.

De 200 beste tieners van elke divisie uit Open zullen zich bij de masters voegen om deel te nemen aan de Online Kwalificatie. De vierdaagse competitie bepaalt welke 20 tieners uit elke divisie naar Madison, Wisconsin gaan voor de Reebok CrossFit Games 2018.

Net als in 2017 worden atleten in de divisie 35-39 aangemoedigd om deel te nemen aan de wereldwijde Open en Online Kwalificatie voor de kans te maken op een ticket voor de Reebok CrossFit Games 2018.

In de Online Qualifier dienen master atleten scores en / of video’s in voor vier trainingen. Zodra de online kwalificatietraining is vrijgegeven, hebben sporters vier dagen om deze af te training te doen. Sporters die scores indienen, moeten een geregistreerde judge gebruiken voor elke training en moeten hun prestaties laten valideren door een gelicenseerde CrossFit-partner met een goede reputatie. Bovendien moeten alle vier de trainingen op video worden opgenomen. Als alternatief kunnen sporters ervoor kiezen video’s van de vier trainingen online in te dienen voor beoordeling en validatie. Alle video’s die ter beoordeling worden ingediend, moeten voldoen aan de standaard richtlijnen voor video’s.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN