HomeNieuwsCrossFit GamesLive Open Aankondigingen zullen er anders uit zien dit jaar

Live Open Aankondigingen zullen er anders uit zien dit jaar

-

Met veranderingen in het 2019 CrossFit Games-seizoen en zonder enige melding over de live-aankondigingen voor de Open-workouts, vroegen veel atleten zich af of Dave Castro nog wel de aankondiging ging doen voor de Open workouts.

Tot nu toe zagen we Dave altijd de aankondiging doen voor een groep top atleten. Het goede nieuws? De live-aankondigingen gaan door, maar het ziet er dit jaar heel anders uit.

Dave Castro - CrossFitWereld
Bron: games.crossfit.com

CrossFit HQ heeft de aankondigingen doorgegeven aan CrossFit-partners en organisatoren van de geselecteerde events in plaats van ze intern te beheren. Het uiterlijk en de kwaliteit van de aankondigingen zal waarschijnlijk variëren, omdat de productiekwaliteit terugkeert naar een meer ruwe onbewerkte livestream. Bovendien, terwijl Dave Castro nog steeds de Open aan het programmeren is, zal hij waarschijnlijk niet betrokken zijn bij de Open aankondigingen dit jaar.

De CrossFit Open workout 19.1 zal gelijktijdige aankondigingen krijgen vanuit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Brazilië. De volgende vier weken worden bekend gemaakt door nu nog onbekende locaties over de hele wereld.

De live-aankondigingen worden nog steeds live gestreamd zoals voorgaande jaren op Games.CrossFit.com en de verschillende social-mediapagina’s van CrossFit.


De inzet is dit jaar ook veel hoger in de Open. Zonder regionals kwalificeert de beste van elk land (man en vrouw) zich om te kunnen deelnemen aan de CrossFit Games 2019.


DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN