HomeTips & TricsKlaar voor een leuke uitdaging?

Klaar voor een leuke uitdaging?

-

AANGEBODEN DOOR:Barbellwear.nl

De sportscholen en boxen staan helaas stof te vangen en wij zitten allemaal thuis. Natuurlijk trainen we lekker door met algemene WOD’s, home WOD’s van onze trainers of we verzinnen zelf iets. Maar het kan leuker!

In de periode na het trainen zal het lichaam proberen de impact van de stress om te keren. In een poging om beter om te gaan met toekomstige trainingen, zal het lichaam proberen het niveau van de homeostase hoger dan voorheen te resetten. Deze aanpassing is wat ons prestatievermogen verbetert. Het maakt ons fitter en sterker.

Soms is het namelijk tijd voor een extra uitdaging, wat meer spanning en stiekem ook wel wat lol. We moeten nu dan wel afstand bewaren van elkaar maar de betekent niet dat we niet een uitdagend spelletje kunnen spelen met onze trainingsmaatjes.

Onze vrienden van de toffe webshop Barbelwear.nl dachten precies hetzelfde en ontwikkelde daarom de Home Workout Game en hij is helemaal gratis! (Nee, Je hoeft je ook niet te registreren en een aankoop is niet noodzakelijk.)

Dankzij deze game is jou volgende training niet alleen een uitdaging maar ook nog eens een verrassing. Het lot bepaalt wat jij moet doen deze training.
Durven jij en je trainingsmaatje(s) deze uitdaging aan? Download gratis de game print hem, pak een dobbelsteen en pionnen en beginnen maar!
*Je hoeft natuurlijk niet fysiek bij elkaar te zijn, je kunt ook een videocall starten en zo het spel doen.)

Barbellwear - Home Workout Game - CrossFitWereld

Download hem direct en gratis >>

Meer uitdaging nodig?
Is het nog niet uitdagend genoeg? Doe dit spel dan niet met 1 pion maar met meerdere pionnen per speler en probeer zo snel mogelijk al jouw pionnen aan het eind te krijgen.

Durven je maatjes niet?
Geen probleem doe het gewoon lekker zelf 😉

Wij zijn in ieder geval helemaal verslaafd! Heel veel plezier en succes!


P.S
Ze hebben ons niet gevraagd om iets over de shop zelf te schrijven maar wij raden je zeker aan om ook even in de shop te neuzen want ze hebben echt toffe dingen. Dus open na je Home Workout Game nog even barbellwear.nl, als je de energie nog hebt tenminste 😉

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN

RECENTE ARTIKELEN