HomeAtletenJustin Medeiros

Justin Medeiros

-

Justin Medeiros komt uit Lodi, Californiรซ en was een student aan de Lodi High School, waar hij een worstelaar en football speler was. Hij begon met CrossFit toen hij in de achtste klas zat (12 jaar) om fit te blijven tussen sportseizoenen door. Hij raakte echter meer dan geรฏnteresseerd in de sport en stopte met football om zich te focussen op CrossFit. Hij ging naar de Boise State University waar hij afstudeerde in kinesiologie.

Medeiros nam voor het eerst deel aan een CrossFit wedstrijd in de tienerdivisie (16-17) in 2016 en eindigde als 19e, zonder de Games te bereiken. Het jaar daarop, toen hij 18 was, nam Medeiros deel aan de individuele competitie in de California Regional, en werd hij 15e. Dit wordt gevolgd door een 14e plaats in de West Regional in 2018, en hij slaagde er net niet in om zich te kwalificeren voor de CrossFit Games met een 4e plaats op de Granite Games in 2019.

In 2019 behaalde Medeiros de kwalificatie voor de 2020 CrossFit Games na het winnen van de Filthy 150 Sanctional. Nadat hij deelnam aan online fase 1 van de Games, werd hij een van de slechts vijf atleten die persoonlijk aan de Games deelnamen. Hij eindigde als derde en werd uitgeroepen tot Rookie of the Year.

In zijn tweede CrossFit Games in 2021 presteerde Medeiros consistent in alle 15 evenementen van de Ganes en eindigde de competitie met een evenementoverwinning in het laatste evenement. Hij versloeg Patrick Vellner op de tweede plaats en werd tot winnaar gekroond. Op 22-jarige leeftijd is Medeiros de jongste man die de Games heeft gewonnen.Over Justin Medeiros

Justin Medeiros - CrossFitWereld

Geboren: 3 maart 1999
Komt uit: US
Affiliate: CrossFit Fort Vancouver
Team:
CrossFit Games Profiel

 


Prestaties & stats

Regionals

2017: 15de (California)
2018: 14de (West)

CrossFit Games

2021: 1ste
2021: 1ste


DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN

Ricky Garard - CrossFit Atleet - CrossFitWereld

Ricky Garard

MalloryO'Brien - CrossFit Atleet - CrossFitWereld

Mallory O’Brien

Spencer Panchik - CrossFit Atleet - CrossFitWereld

Spencer Panchik

Saxon Panchik - CrossFit Atleet - CrossFitWereld

Saxon Panchik

RECENTE ARTIKELEN