HomeNieuwsGeen Open aankondigingen meer van Dave Castro

Geen Open aankondigingen meer van Dave Castro

-

Dave Castro, de man bekend van de hints en de energieke Open aankondigingen. Helaas is het nu zo ver. Hij zal niet meer de aankondigingen doen.

De CrossFit Games hebben onthuld dat General Manager of Sport, Dave Castro, niet langer de live Open-aankondigingen zal hosten. Het is onduidelijk wie Castro zal vervangen voor het seizoen 2022 en daarna.

Castro zegt: “Ik was een beetje gedwongen om geen aankondigingen te doen”, zei Castro, verwijzend naar het niet langer hosten van de live Open-aankondigingen in 2019 en 2020, een positie die hij bekleedde sinds de allereerste live Open-aankondiging van 13.1.

Castro keerde terug naar het roer van de live-uitrol voor de 2021 Open, en gaf er de voorkeur aan om op zijn eigen voorwaarden te vertrekken: “De waarheid is dat ik klaar was om stoppen. Ik was echt klaar om te stoppen met het doen van aankondigingen, maar ik kon er niet op mijn eigen voorwaarden mee stoppen.


Tijdens de seizoenen 2019 en 2020 werden de aankondigingen wereldwijd uitgebreid en beheerd door gelieerde ondernemingen en Sanctionele evenementen, die in meerdere talen werden uitgezonden.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN