HomeNieuwsCrossFit GamesGaaf! je kunt nu hashtags gebruiken in het CrossFit Open leaderboard

Gaaf! je kunt nu hashtags gebruiken in het CrossFit Open leaderboard

-

Wow wat vet! is wat wij dachten. Want er is een hele toffe nieuwe functie in het leaderboard voor de CrossFit Open gekomen. Dit maakt het extra leuk om lekker in het leaderboard rond te klikken en jezelf te vergelijken met andere atleten uit bepaalde groepen.

De CrossFit Games hebben een heel gave toevoeging aangekondigd aan het CrossFit Open Leaderboard 2019 op hun Instagram-pagina. Dit jaar hebben sporters de mogelijkheid om hashtags aan hun sportersprofiel toe te voegen, die vervolgens in een aangepast klassement kunnen worden gebruikt om zichzelf te vergelijken met andere atleten met dezelfde hashtags.

Voor elke atleet zou dit een ongelooflijk nuttig hulpmiddel kunnen zijn om directe vergelijkingen te maken met andere sporters die op jou lijken, en niet te vergeten, het voegt extra diepte toe aan het leaderboard waardoor je ook kunt zien hoe je het doet ten opzichte van andere atleten over de hele wereld maar dan wel met vergelijkbare fitness achtergronden.

Het is leuk om scores te vergelijken met topsporters zoals Mat Fraser, maar het is niet altijd realistisch. Hoe kom je op tegen andere #WeekendWarriors, #PoliceOfficers, #KneeRehabAthletes en #PostPregnancyMoms? Die bovenstaande hashtags zijn slechts voorbeelden van wat atleten kunnen gebruiken.

In de beschrijving van de video’s van Instagram van de CrossFit Games schrijven ze: “Groepen zoals @WheelWod en @Outwod hebben deelcompetities georganiseerd voor communities binnen @CrossFit die deelnemen aan de Open. Dit jaar helpen gepersonaliseerde hashtags je om je te organiseren en te vergelijken op zoveel manieren als je je kunt voorstellen of coördineren. ”

Vervolg: “Wanneer tags worden gemaakt, kunt u zien hoeveel mensen die tag aan hun profiel hebben toegevoegd. Door dit van tevoren met jouw eigen community te coördineren, kun je deze tool écht maximaliseren.

Andere CrossFit Open Leaderboard wijzigingen

Naast de nieuwe hashtag-functie hebben is het nu mogelijk om persoonlijke leaderboards nog verder customizen. Atleten kunnen nu aangepaste leaderboards samenstellen met alleen hun vrienden, hun box, topsporters van hun keuze, atleten met dezelfde HashTags gebruikt, en nog veel meer.

Dit is echt een hele leuke en welkome nieuwe verandering in het CrossFit Open-klassement. Er zijn honderdduizenden sporters die concurreren in de Opens over de hele wereld, en nu hebben we de mogelijkheid om echt te zien hoe we het opnemen tegen atleten met zeer vergelijkbare achtergronden en interesses.

* Edit De meest gebruikte tags dit jaar waren:

#firstopen
#student
#hwpo
#schoolteacher
#garagecrossfitter
#dad
#mom
#militaryservicemember
#secondopen
#registerednurse

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN