Hier vind je een uitgebreide lijst met CrossFit wedstrijden. Hebben we er 1 gemist? Laat het ons vooral weten via het contactformulier, dan voegen we hem zo snel mogelijk toe. Geef zoveel mogelijk informatie zoals data van kwalificaties en finals, locatie’s en site. Des te sneller hebben we hem toegevoegd

</div<

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Throwdown – Qualifiers

februari 18 - juni 19

De Dutch Throwdown is de eerste beginnerswedstrijd in Europa, onze missie is elke recreatieve atleet een ervaring te geven om op de competievloer te staan.

Onze wedstrijd staat open voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau. Nou ja, behalve de elite (sorry jongens, je hebt genoeg opties om je vaardigheden te laten zien).

We hebben twee soorten competitie per jaar, onze individuele throwdown en onze teameditie. Elke competitie heeft vier categorieën en elke categorie is onderverdeeld in een eigen leeftijdscategorie. Er is een speciale ouder & kind categorie in onze teameditie. Dus ongeacht uw leeftijd en fitnessniveau, we hebben een categorie voor u.

We willen dat je een geweldig weekend beleeft met de community waar iedereen, jong of oud, een plek heeft om te schitteren.
Dus meld je aan en wees klaar om de Dutch Throwdown mee te maken.

Om de finale te halen, moet je drie Qualifier-workouts doen. De Qualifier Workouts hoeven niet op één dag te worden uitgevoerd. Je kunt ze tijdens de kwalificatieperiode verdelen. Als je mikt op kwalificatie voor de finale, moet je je trainingen filmen en een geldige link met je score toevoegen in Competitiehoek.

KWALIFICATIERELEASE: 18 FEBRUARI 2022 22:00 CEST
KWALIFICATIEDEADLINE: 19 JUNI 2022 22:00 CEST

Gegevens

Begin:
februari 18
Einde:
juni 19
Site:
https://thedutchthrowdown.nl/

Locatie

Virtueel