Hier vind je een uitgebreide lijst met CrossFit wedstrijden. Hebben we er 1 gemist? Laat het ons vooral weten via het contactformulier, dan voegen we hem zo snel mogelijk toe. Geef zoveel mogelijk informatie zoals data van kwalificaties en finals, locatie’s en site. Des te sneller hebben we hem toegevoegd

</div<

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dutch Throwdown – Finals

oktober 1 - oktober 2

De Dutch Throwdown is de eerste beginnerswedstrijd in Europa, onze missie is elke recreatieve atleet een ervaring te geven om op de competievloer te staan.

Onze wedstrijd staat open voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau. Nou ja, behalve de elite (sorry jongens, je hebt genoeg opties om je vaardigheden te laten zien).

We hebben twee soorten competitie per jaar, onze individuele throwdown en onze teameditie. Elke competitie heeft vier categorieën en elke categorie is onderverdeeld in een eigen leeftijdscategorie. Er is een speciale ouder & kind categorie in onze teameditie. Dus ongeacht uw leeftijd en fitnessniveau, we hebben een categorie voor u.

We willen dat je een geweldig weekend beleeft met de community waar iedereen, jong of oud, een plek heeft om te schitteren.
Dus meld je aan en wees klaar om de Dutch Throwdown mee te maken.

Gegevens

Begin:
oktober 1
Einde:
oktober 2
Site:
https://thedutchthrowdown.nl/

Locatie

Maaspoort Den Bosch
Marathonloop 1
's-Hertogenbosch, 5235 AA Nederland