HomeNieuwsCrossFit GamesDe Regionals van 2018 op de voet volgen?

De Regionals van 2018 op de voet volgen?

-

De regionals zijn de wedstrijden waar de sterkste atleten en teams in elke regio samenkomen om de strijd aan te gaan en om aangesloten gemeenschappen over de hele wereld te vieren. Aan het einde van het weekend verdienen de sterkste atleten hun plaats voor de CrossFit Games. Wil jij de regionals volgen? Lees snel verder!

Als je niet in staat bent om de wedstrijd persoonlijk te zien, bereid je dan voor om achterover te leunen, schop je Nanos uit en bekijk alle actie vanuit je woonkamer (of waar je ook bent). Wij raden aan om kijkfeesten te plannen, omdat alles leuker is met vrienden, maar doe vooral wat je wilt.

Je hebt verschillende opties om elk spannend moment van alle negen regionale competities te bekijken: elke heat wordt live uitgezonden op Facebook Live, Games.CrossFit.com, CBSSports.com en de CBS Sports-app.

Kijk de Games op de site

Elke heat van elk evenement van de Regionals is live te zien op Games.CrossFit.com. Met de Games-player kun je naadloos schakelen tussen live-evenementen op mobiele apparaten, tablets of pc’s. Al het beeldmateriaal blijft hier ook staan, zodat je het later makkelijk kunt terug vinden als je het gemist hebt. Hiering worden alle belangrijke momenten ook gemarkeerd zodat je naar het juiste moment kunt springen om je favoriete atleet of team te zien strijden.

Kijk op Facebook

Je kunt ook alle actie bekijken en met de community in contact zijn op sociale media via Facebook Live. Zo hoef je echt geen moment te missen.
Om op de hoogte te blijven van regionale planningen en informatie, kun je jezelf aanmelden voor de CrossFit Community FYI-groep op Facebook.
Je kunt ook de lokale communitypagina van elke regio bekijken voor regionaal specifieke streaminginformatie en aanvullende lokale informatie en updates:

Atlantic
Pacific
Meridian
Europe
South
West
East
Central
Latin America

2018 regionals schema

Week 1: 18 – 20 mei 2018
East Regional: Albany, New York, Times Union Center
Europe Regional: Berlin, Germany, The Velodrom
South Regional: Salt Lake City, Utah, Salt Palace Convention Center

Week 2: 25 – 27 mei 2018
Central Regional: Nashville, Tennessee, Music City Center
West Regional: Del Mar, California, Del Mar Arena
Latin America Regional: Rio de Janeiro, Brazil, Arena Carioca 1

Week 3: 1 – 3 juni 2018
Atlantic Regional: West Palm Beach, Florida, Palm Beach County Convention Center
Meridian Regional: Madrid, Spain, Caja MΓ‘gica
Pacific Regional: Sydney, Australia, Qudos Bank Arena

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN