HomeNieuwsEntertainmentDe leukste vaderdag cadeaus voor jouw CrossFit Vader

De leukste vaderdag cadeaus voor jouw CrossFit Vader

-

Vaderdag komt er weer aan en wat is er nu leuker dan “jouw vader” (je partner, je vader, of misschien wel een vader) blij te maken met een cadeau dat hem helpt zijn hobby en sport CrossFit uit te oefenen. Hoe fitter jouw vader hoe langer je van hem kunt genieten. Daarom hebben wij een ideeën lijstje gemaakt voor alle CrossFit vaders.

Kennis maakt elke training beter

Elke CrossFitter weet dat kennis je nog beter maakt dus wat is dan een goed cadeau? Juist een boek want daar haal je nieuwe kennis en inzichten uit. Ideaal want na een zware CrossFit training heb je ook echt wel even wat rust nodig en tijdens die rust kan jouw vader dan mooi een goed boek lezen.

Onze boeken tips

Lekker trainen

Jij gunt je vader toch ook een fijne training? Denk dan eens aan trainingsmaterialen. Graaf eens stiekem tussen zijn sportspullen? Mist hij een van deze dingen? Of zijn die wristwraps, speedsropes, grips of belt misschien wel toe aan vervanging? Wij hebben wel wat leuke tips.

Trainingsmaterialen

Wrist Wraps

Liquid Chalk

Speedrope

Reeva Grips

Kneesleeves

Lifting Belt

Thuis trainen

Sport jouw vader ook graag thuis of is hij misschien al begonnen met een thuis box realiseren? Dan is het natuurlijk super gaaf om daar aan mee te helpen. Zo help jij je vader om nog fitter te worden en meer thuis te kunnen doen. Is je vader vaker thuis lekker dicht bij jou én kan hij toch aan zijn gezondheid werken – Win Win!

Dumbbells

Battlerope

WOD Clock

The looks

CrossFit draait natuurlijk ook een beetje om de looks. Een gave outfit hoort daar natuurlijk bij en tof shirt, goede schoenen, een broek of, en ja dat hoort bij een CrossFit outfit, een gave tas.

Shark T-Shirt

Viking T-shirt

Tactical bag

Sporttape

Joggingbroek

Ontspanning

CrossFit gaat over hard trainen maar natuurlijk komt daar ook ontspanning bij kijken. Ook daar kun jij je vader heel blij mee maken dat weten wij zeker.

Massagegun

Vibra Foamrol

WHOOP 4.0

Triggerpoint set

Je vader moet ook wat doen

Het mag dan wel vaderdag zijn maar hij is natuurlijk ook een CrossFitter. Laat je vader dus wel even weten dat hij De Benchmark WOD “Filthy Fifty” moet doen. Deze training staat ook wel bekend staat als “Vaderdag 500”, vanwege het totaal van 500 herhalingen en het feit dat deze voor het eerst officieel verscheen op Vaderdag, zondag 19 juni 2005.

Dit artikel bevat affiliate links. Koop jij iets via onze link dan krijgt CrossFitWereld daar een kleine vergoeding voor. Het kost jou niets extra maar wij kunnen onze site er mee onderhouden.

DELEN IS SPORTIEF

MEER ENTERTAINEMENT

RECENTE ARTIKELEN