HomeNieuwsCrossFit GamesDe hint voor Open workout 22.3 - wat zou het betekenen?

De hint voor Open workout 22.3 – wat zou het betekenen?

-

De CrossFit open staat natuurlijk bekend om zijn hints. Eerder was het Dave Castro die de hints verzorgde. De hints die hij gaf konden soms wel heel cryptisch zijn. Ook voor 22.3 is er een hint naar buiten gekomen.

De hint

De hint die wij zagen verschijnen op onder andere Facebook zie je hieronder staan. Het is een ouderwetse afbeelding uit een “gymzaal” met eronder de gegevens van workout 22.3 In de afbeelding zien we diverse mensen sporten waaronder iets met een bar, touwen een paard en we zien ook schermen.

Don't miss the Finale. #22point3

Posted by The CrossFit Games on Tuesday, March 8, 2022

Wat zou dit betekenen

Als wij zo naar deze afbeelding kijken denken wij dat de laatste workout van de Open – CrossFit Open 22.3 – een Workout zal zijn die focust op gymnastics aangevuld met een zwaardere beweging gezien de mensen die een gewicht in de lucht lijken te trekken. In de afbeelding zien we daarnaast onder andere bars, ropes, en een paard.


Wij denken dat het een combinatie van double unders en pull-up / chest-to-bar / muscle-up / toes-to-bars en dat het waarschijnlijk een ladder zeker gezien de uitrustingslijst die CrossFit inc. al voor de start van de Open plaatste.

Tot nu toe kwamen er elk jaar Thrusters in de CrossFit Open-workouts voor. Die hebben we nog niet gezien dus zijn wij er vrij zeker van dat we in 22.3 thrusters zullen gaan zien.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN