HomeNieuwsCrossFit GamesDe eerste 2 events voor de individual events zijn bekend!

De eerste 2 events voor de individual events zijn bekend!

-

Bijna is het zo ver de CrossFit Regionals van 2018. Nu zijn ook de eerste 2 events voor dag 1 van de individuals bekend geworden.

De eerste events zijn bekend gemaakt dus de atleten kunnen zich nu voorbereiden, lichamelijk en mentaal. In de update show bespreken Sean Woodland, Rory Mckernan en Tommy Marquez de events en de atleten die kans maken om goed te scoren.

Event 1 – Tripple 3

  • 3,000-m row
  • 300 double-unders
  • 3-mile run

For time β€“ De timecap is 49 minuten.

De laatste keer dat we deze workout zagen was in 2014, dit was echter op de Games en niet in de Regionals. Dit jaar doen de atleten deze workout op de Regionals en niet alleen dat ze hebben maximaal 49 minuten en zullen het harlopen uitvoeren op een AirRunner.

Event 2 – Linda

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps van:

  • Deadlift (mannen: 134 kg / vrouwen 100 kg)
  • Bench press (mannen: 88 kg / vrouwen 61 kg)
  • Squat clean (mannen: 66 kg / vrouwen 48 kg)

For time β€“ Time cap 17 minuten

LindaΒ is een bekende Girl WOD die ook wel bekend staat als β€œthe 3 bars of death”. De time cap is 17 minuten. Het is natuurlijk super gaaf dat er een benchmark wod in de regionals zit want je kunt de scores dan immers goed vergelijken met eerdere scores of zelfs jouw eigen scoreΒ πŸ™‚

Bekijk hieronder de Update show. Hierin bespreken Sean Woodland, Rory Mckernan en Tommy Marquez de events uitgebreider en de atleten die kans maken om goed te scoren.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN