HomeNieuwsCrossFit GamesDe CrossFit Games van 2020

De CrossFit Games van 2020

-

Ben jij echt een heel grote CrossFit fan? Begin dan maar vast met plannen en boeken hoor! De data voor de CrossFit Games van 2020 zijn bekend gemaakt.

We zullen je niet langer in spanning houden. De CrossFit Games van 2020 beginnen op woensdag 19 juli en lopen tot en met zondag 2 augustus.
Afgelopen jaar hadden we voor het eerst het nieuwe format met onder andere een vergroot deelnemersveld. De Games begonnen toen op donderdag en liepen vier opeenvolgende dagen. Dit jaar is dat met een dag verlengd.

De toegevoegde dag komt nadat Greg Glassman vertelde dat de “First Cut” zou plaatsvinden na drie afgeronde evenementen in 2020. Met drie evenementen met daarin bijna 150 mannen en 150 vrouwen, is een extra dag zeer waarschijnlijk nodig vanwege de langere duur van de evenementen. Daarbij komt dat er afgelopen jaar 14 teams mee deden aan de Games. In 2020 zouden dat er zomaar twee keer zoveel kunnen zijn, ervan uitgaande dat de CrossFit Fittest in Kaapstad op tijd opnieuw gepland kan worden.

Hoewel de voorpret al kan beginnen en je nu al je reis en hotel kunt gaan boeken moet je nog wel even wachten om een ticket voor de Games te kunnen bemachtigen. De verkoop data voor de tickets zijn ook al bekend:

  • Madison Club Tickets: 13 januari
  • Camping & RV spots tickets: 13 januari
  • CrossFit Games Tickets – Madison Club Pre-Sale: 10 februari
  • CrossFit Games Tickets – Affiliate Pre-Sale: 12 februari
  • CrossFit Games Tickets – Public Sale: 17 februari

Diegenen die een reis naar Madison willen plannen om de Games live te bekijken, kunnen kijken op CrossFitHotels.com voor meer informatie.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN