HomeNieuwsCrossFit GamesDe CrossFit Games 2022 - De eerste WOD is bekend en meer...

De CrossFit Games 2022 – De eerste WOD is bekend en meer informatie

-

Het is nu echt bijna zo ver de NOBOLL CrossFit Games van 2022 beginnen bijna. En daarmee komt het hele spektakel op gang, geruchten, eerste Workouts en informatie die naar buiten komt.

De eerste workout is bekend

Laten we beginnen met het meest interessante (volgens ons dan). De eerste workout is bekend gemaakt! Nouja niet letterlijk de eerste want tijdens het athlete diner is de workout van event 5 bekend gemaakt. Toch is dit een mooie indicatie voor wat er komen gaat en dat ziet er niet mals uit. De workout die bekend is gemaakt is “The Capitol”

Zoals we kunnen zien in de post is de WOD:

Een for time workout van:

  • 20 Pig flips
  • 3.5-mile run
  • 200-m Jerry bag carry
  • 200-m Husafell carry

Women: 350-lb Pig, (2) 70-lb Jerry bags, 150-lb Husafell
Men: 510-lb Pig, (2) 100-lb Jerry bags, 200-lb Husafell

Live kijken

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de NOBULL CrossFit Games live te kijken. De makkelijkste manier om de CrossFit Games te volgen is gewoon via YouTube. Hier vind je de laatste streams en kun je meekijken zodra de Games starten. Maar uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden, zo kun je ook kijken via Twitch en Facebook.

Natuurlijk houden wij het verder allemaal goed bij zodra de Games starten. Mocht je ondertussen iets interessants tegen komen waar wij echt iets mee moeten, laat het ons gerust weten!

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN