HomeNieuwsCrossFit GamesDe aangewezen kwalificatie events

De aangewezen kwalificatie events

-

Eerder schreven we al over alle veranderingen voor het nieuwe CrossFit Seizoen. In dit artikel hadden we het ook over de door CrossFit inc. aangewezen evenementen waar atleten zich kunnen gaan kwalificeren voor de CrossFit Games. We hebben nu eindelijk een volledige? lijst.

Inmiddels is er nog veel meer bekend over het nieuwe CrossFit seizoen en daar hoort ook de lijst met aangewezen evenementen bij. Welke dat zijn zie je hieronder. We kunnen niet met 100% zekerheid zeggen dat dit de volledige lijst is aangezien we wel vaker voor verassingen zijn komen te staan maar inmiddels bestaat de lijst uit 16 competities.

Aangewezen events

Dit is de lijst van de evenementen die zijn aangekondigd voor de seizoenen 2019 en 2020

Deze nieuwe aangewezen evenementen vergroten de mogelijkheden die CrossFit atleten over de hele wereld hebben. Elke nieuwe competitie komt voort uit de CrossFit-gelieerde community.

“Iedereen is er om de community van dienst te zijn, niet om snel geld te verdienen”, aldus Greg Glassman, oprichter van CrossFit. “Dit past perfect in onze visie op CrossFit-wedstrijden.”

In de toekomst hoeven teams geen gelieerde of geografische locatie meer te delen om in aanmerking te komen voor de CrossFit Games-teamcompetitie. Door CrossFit inc. aangewezen evenementen zijn de enige weg voor teams om te concurreren op de CrossFit Games.

De CrossFit Games keren opnieuw terug naar Madison, Wisconsin, in de nazomer van 2019. Deelnemers aan de individuele Games-competitie zullen bestaan ​​uit:

  1. Nationale winnaars zoals bepaald door de CrossFit Open
  2. Winnaars van de eerste plaats, op de aangewezen evenementen
  3. De 20 beste finishers in de CrossFit Open
  4. Vier grote atleten geselecteerd door CrossFit Inc.

De verwachting is dat CrossFit de komende weken nog meer aangewezen evenementen zal aankondigen. Alle wijzigingen aan het CrossFit Games-seizoen worden getoetst en gepubliceerd in het officiële CrossFit Games handboek vóór de Open van 2019.

Wil je op de hoogte blijven van de aangewezen events check dan dit artikel op de CrossFit Games site

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN