HomeNieuwsCrossFit GamesCrossFit lanceert 'virtuele games' iedereen kan meedoen als een echte games-atleet

CrossFit lanceert ‘virtuele games’ iedereen kan meedoen als een echte games-atleet

-

Wil jij het opnemen tegen de fitste atleten van de hele wereld? Nu is je kans!

Als je ooit hebt gedroomd om CrossFit atleet te zijn of als je ooit naar de sterkste atleten op aarde hebt gekeken en dacht: ‘dat zou ik kunnen zijn’, dan is er nu goed nieuws: CrossFit wil jou op de proef stellen. Ja JIJ!

CrossFit heeft de start aangekondigd van de Virtual Games: een evenementenreeks waar amateursporters hun vaardigheden zullen testen in een reeks trainingen die zijn ontworpen om na te bootsen wat de topatleten doen tijdens de CrossFit Games.

We zijn verheugd om een nieuwe virtuele competitie aan te kondigen die we dit jaar gaan organiseren tijdens de CrossFit Games“, zei Dave Castro bij de onthulling van de nieuw gecreΓ«erde 2021 Virtual Games.

Het wordt een evenement dat je thuis kunt doen om te volgen wat de atleten doen. Sommige evenementen zullen nauw lijken op wat de atleten van de Games doen, dus je hebt de kans om mee te strijden op de Games en deze te belangrijke wedstrijd ook te voltooien.

In de komende jaren hoopt Castro dat de virtuele Games “iets speciaals zullen worden waar mensen in de komende jaren voor zullen trainen en zich achter zullen scharen om te doen als mega-evenement dat ze in het CrossFit seizoen doen”.

Maar als je een voorsprong wilt hebben op de game(s), kun je je altijd voorbereiden op het evenement van dit jaar. Castro heeft al gezegd dat het eerste individuele evenement van de Games een “lange afstand” zwemmen en een “nog langer” paddleboard-competitie zal omvatten, terwijl het tweede evenement slee trekken, varkensflip, muscle-ups, back to pig flip en afronden met slee trekken zal zijn. Omdat de virtuele Games het echte werk nabootsen, zou jij je hier al op kunnen concentreren.

De inschrijving voor de Virtual Games opent op 8 juli 2021, terwijl het evenement begint op dezelfde dag als de CrossFit Games, 28 juli. Je kunt je hier inschrijven voor de Virtual Games.

Alle geregistreerde deelnemers ontvangen een exclusief evenement-T-shirt, waarbij degenen die scores voor elke training posten, de aanduiding “Vrijwel een Games-atleet” ontvangen.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN