HomeNieuwsCrossFit GamesDe CrossFit Games 2021 komen er aan!

De CrossFit Games 2021 komen er aan!

-

De start van de CrossFit games 2021 komt er aan. Na een gek en spannend jaar belooft ook deze finale weer een mooie en spannende wedstrijd te worden. Wat weten we nu over de Games van 2021?

Natuurlijk, niet zo veranderlijk als CrossFit, we moeten nu eenmaal adaptief zijn bij CrossFit maar laten we eens kijken wat we nu weten. Waar kunnen we ons op voorbereiden wanneer, wie, wat, waar?

Wanneer

Laten we beginnen met de wanneer, Dave Castro heeft aangekondigd dat de CrossFit Games finales beginnen op woensdag 28 juli 2021. Die datum zal dus niet echt flexibel meer zijn aangezien er heel wat voorbereidingen getroffen moeten worden. Daarnaast is er ook een schema online gekomen waarin je kunt zien welke divisie er wanneer aan de beurt is:

Bron: games.crossfit.com

Wie

De wie, de geschiedenis heeft ons geleerd dat in dit stadium er nog wel eens wat veranderingen kunnen ontstaan. Soms krijgt er een atleet ineens controle en blijken ze toch (al dan niet bewust) iets in hun bloed te hebben wat volgens de regels niet mag. Maar ook kan er zomaar iemand uitvallen door blessures, persoonlijke kwesties, etc. Maar toch kijken we even naar het huidige leaderboard.

HerenDames
Noah OhlsenDanielle Brandon
Samuel CournoyerRegan Huckaby
Sean SweeneySvetlana Kubyshkina
Brent FikowskiSeungyeon Choi
Stas SolodovBaylee Rayl
Cole SagerSydney Michalyshen
Aleksandar IlinKari Pearce
Alex VigneaultMekenzie Riley
Patrick VellnerBethany Shadburne
Jeffrey AdlerEmily Rolfe
Brandon LuckettCarolyne Prevost
Will MooradDani Speegle
Björgvin Karl GudmundssonAnnie Thorisdottir
André HoudetGebriela Migala
Guilherme MalheirosLarissa Chunha
Uldis UpenieksThuridur Erla Helgadottir
Jonne KoskiSasha Nievas
Lazar DukicKatrin Tanja Davidsdottir
Henrik HaapalainenKristin Holte
Giorgos KaravisEmilia Leppänen
Agustin RichelmeJacqueline Dahlstom
Sam StewardLaura Horváth
Adrian MundwilerSamantha Briggs
Royce DunneEmma Mcquaid
Scott PanchikJessica Griffith
Jason SmithAlessandra Pichelli
Jayson HopperLaura Clifton
Bayden BrownMichelle Basnett
Justin MedeirosHaley Adams
Tim PaulsonArielle Loewen
Zach WattsEmma Cary
Chandler SmithKara Saunders
Saxon PanchikMallory O’Brien
Rogelio GamboaBrooke Wells
Jay CrouchTia-Clair Toomey
Travis MayerAmanda Barnhart
Colten MertensEllie Turner
Caroline Conners

Wil jij het leaderboard weten van een specifieke leeftijdsgroep, van de teams of kijken of er inmiddels iets is aangepast check dan snel het officiële leaderboard.

Wat

Tja, hier kunnen we natuurlijk nog niet heel veel over zeggen. Het is altijd spannend om te horen wat Dave nu weer heeft bedacht. De eerste hint en beperkte uitleg van de eerste workout zijn er in ieder geval wel al.

De eerste hint die we zagen was deze post geplaatst door Dave Castro:

Na deze post kwam een hele beperkte uitleg video van Dave zelf online waarin hij vertelt dat de eerste individuele workout zal plaatsvinden op woensdag 28 juli. Verder zegt hij het volgende wat er in de eerst workout zit “Zwemmen, afstand lang. En, Peddelen, nog langer”. Dit is alles wat hij er over zegt.
Dit betekent overigens niet dat er verder niets anders in zit en we weten bijvoorbeeld ook niet wat lang en en nog langer is, wij zijn benieuwd. Check de post hieronder:

Waar

De finales van CrossFit Games 2021 vinden plaats in Madison, Wisconsin, in het Alliant Energy Center, in de week van 27 juli – 1 augustus. Een gedetailleerd schema van de competitie wordt pas op een later tijdstip bekendgemaakt.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN