HomeNieuwsCrossFit GamesBreaking! Sam Briggs trekt zich terug uit de regionals

Breaking! Sam Briggs trekt zich terug uit de regionals

-

Oh nee! De echte fans hebben het waarschijnlijk al gezien en helaas het is toch echt waar. Sam Briggs moet zich noodgedwonen terug trekken uit de Europe Regionals.

Sam Briggs moet zich door een blessure terug trekken uit de CrossFit Europe Regionals. Sam zegt op diverse social media:

“Helaas moet ik mijn uitnodiging voor de #EuropeRegional intrekken. Afgelopen maandag heb ik mijn rechter elleboog ver doorgestrekt hierdoor is het gewricht gebroken en een middelste elleboog band gescheurd.”

“Ik had het grote geluk om een geweldig team om me heen te hebben en ik ben net uit de operatie… ze hebben me binnen de week geholpen om er zeker van te zijn dat ik zo snel mogelijk weer in actie kan komen.”

“Omdat ik niet wilde dat mijn seizoen voorbij was, slaagde ik erin om de elleboog in te zwachtelen en de qualifiers voor de leeftijdsgroep af te ronden, dus nu is het de bedoeling om fit te worden voor augustus ??”

“Ik zal nog steeds in Berlijn juichen op mijn James Jowsey-teamgenoot (en mijn huidige verpleegster) Emma Mcquaid die de Union Jack gaat besturen ?? dus zeg zeker hallo”

Sam Briggs 🇬🇧: “So unfortunately I have had to withdraw my invitation for the #EuropeRegional“Last Monday my right…

Posted by The CrossFit Games on Monday, April 23, 2018

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN