HomeNieuwsEntertainment10 typen crossfitters die je in de box tegen komt

10 typen crossfitters die je in de box tegen komt

-

Niets is zo heerlijk als mensen kijken en ze soms dan ook in hokjes stoppen. Zolang het leuk blijft en vervelend wordt voor anderen. Tijd voor een niet al te serieus artikel. Tijdens het mensen kijken in de box zagen wij ineens echt typen CrossFitters.

We hebben een lijstje gemaakt van de type crossfitters die wij het meest zagen in de CrossFit boxen. Herken jij jezelf in één van deze types? Hebben we een type gemist? Laat het weten in de reacties!

#1 De Box kitten

Lief, aardig en gelukkig. Dit zijn de populairste leden waar je 24/7 bij zou kunnen zijn. Ze laten iedereen glimlachen en laten iedereen zich welkom voelen. De box is hun tweede thuis en hun favoriete speelplaats. Ze zijn dol op de sociale kant van Crossfit. Competitief? Helemaal niet. Ze zouden altijd hun eigen score opofferen om een vriend te helpen.

#2 De verschikkelijke sneeuwman/vrouw

Hero WOD - CrossFitWereld

Deze Crossfitter is niet zoals de naam zegt echt verschrikkelijk maar de naam geeft genoeg weer om het te snappen. Deze jongens (ja echt het zijn meestal mannen) houden van magnesium, en veel ook. Je ziet mist, wolken en soort van sneeuw stormen. Deze sneeuwmannen en vrouwen brengen het gebruik van magnesium naar een geheel nieuw niveau. Magnesium op hun handen, schouders, borst, quads … overal en altijd.

Deze konden we jullie niet onthouden

#3 De GVR

Als je je afvraagt waar alle gewichten zijn, zoek dan niet verder maar Luister! Volg het geschreeuw helemaal tot aan het kracht gedeelte van de box en je zult ze vinden. Brute MetCons, grote gewichten, moordende blikken, tatoeages en veel calorieën om aan te vullen. “The Beasts”, de uitverkorenen, de winnaars van de evenementen. Maar laat je niet verblinden door deze “woede” en “boze blikken”. Deze atleten veranderen in grote vriendelijke reuzen zodra ze een voet buiten de box zetten.

#4 De Froning fans

Rich Froning jr. - CrossFitWereld

Er is maar één Rich. Dat weten we allemaal. Maar hij heeft wel veel fans. Goede baard, de kleur zwart en twee andere zéér belangrijke items: Zwarte bril en een Zwarte hoofdband! Ohja en een heel lieve persoonlijkheid.

#5 De newbies

Uitrusten na workout - CrossFitWereld

Grote ogen, kenmerkende geschokte gezichtsuitdrukkingen en een blik van verwarring kenmerken dit type. Deze mensen hebben zojuist hun allereerste WOD of slechts de uitleg ervan ervaren en proberen uit te vinden wat er is gebeurd of wat ze te wachten staat. Crossfit is gebeurd! Het leven van deze mensen zal nooit meer hetzelfde zijn.

#6 De Selfie atleet

Deze atleten komen je waarschijnlijk wel een keer om hulp vragen: Ze willen namelijk heel graag dat je hun grote lift gaat filmen. Maar vaker zetten ze de telefoon gewoon op een box, bankje of tegen een dumbbell en de échte die hebben zelfs een telefoonhouder voor het rek. Facebook, Instagram en smartphones zijn hun beste maatjes!

#7 De Judge

CrossFit Judge - CrossFitWereld

Kent je dat gevoel, wanneer je een andere atleet vraagt om een kwalificatievideo te beoordelen en die neemt het echt héél serieus? Nou, die atleten dus dat zijn de echte judges. Zonder enige twijfel en vastberaden blijf jij horen “Whaaaat !? No-Rep! “.

#8 De Gouwe Ouwe

Dit zijn die echte 40+ topatleten die wij, de jongeren, graag zouden willen zijn op die leeftijd. We kunnen ons nu niet eens meten! Een ijzeren geest, een echte krijger en een enorme liefde voor onze gemeenschap.

#9 De kleine krachtpatser

Klein, schattig en stil in het begin en je ziet het er niet echt aan af, maar oh zo sterk! Zodra de klok begint te tikken komt de explosiviteit en kracht tevoorschijn. Ze zijn vastberaden en (vaak) succesvol. Je ziet ze op podiums met medailles om hun nek en een stoute blik die zegt “Ik zei toch dat ik dit ding ging winnen”.

#10 De Power mama’s

RESPECT! is alles wat we kunnen zeggen. Deze Crossfit-vrouwen zijn gewoon geweldig. Banen, kinderen en evengoed puf en toewijding om hard te trainen.
Dit zijn absoluut de meest inspirerende atleten die er zijn.

DELEN IS SPORTIEF

Oefening uitgelicht: Rope climbs

0
Sommigen denken er niet eens over na en zijn al boven terwijl anderen beneden staan en angstig of teleurgesteld omhoog kijken. Daar gaan we...

RECENTE ARTIKELEN