HomeNieuws๐Ÿ“ข BREAKING: Dave Castro Terug naar CrossFit

๐Ÿ“ข BREAKING: Dave Castro Terug naar CrossFit

-

Dave Castro keert terug naar het hoofdkantoor van CrossFit vijf maanden nadat hij is ontslagen uit zijn functie als General Manager of Sport. Zo staat te lezen op Morning Chalk Up zij hebben dit bevestigd via twee bronnen die maandag een aangesloten bijeenkomst met Castro bijwoonden met enkele aanwezigen, van wie velen affiliate eigenaren.

Dit nieuws komt na enkele weken van speculatie over de mogelijke terugkeer van Castro die op 24 mei voor het eerst openbaar werd gemaakt door The Real Sevan Podcast.

Eรฉn ding: Castro zal direct weer aan het werk gaan met gelieerde boxen, beschreef een deelnemer die ermee instemde om te spreken op voorwaarde van anonimiteit. Er werd op dat moment geen officiรซle titel gegeven of gedeeld en CrossFit LLC weigerde commentaar te geven op dit verhaal of aanvullende informatie te verstrekken over de nieuwe rol van Castro.

  • “Dave Castro komt terug en dat is een goede zaak voor Diablo en heel CrossFit”, schreef Craig Howard, de eigenaar van Diablo CrossFit en gastheer van de bijeenkomst, in een blogpost.
  • “Hij weet dat de aangesloten partners het levensbloed van CrossFit zijn – we veranderen levens, we genezen chronische ziekten, we creรซren fans van CrossFit en de CF Games, en we sturen onze leden naar CF Certifications.”
  • โ€œDave zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat CrossFit het merk promoot en verdedigt en dat het een omgeving biedt voor gelieerde ondernemingen om te gedijen. Hij is de leider die we nodig hebben en ik vind het geweldig om te weten dat hij weer in ons team zit!โ€

Het grote plaatje: het CrossFit-hoofdkwartier kreeg harde kritiek op sociale media onmiddellijk na het ontslaan van Castro, slechts zeven weken voor de start van de 2022 CrossFit Open, waaronder meer dan een dozijn huidige en voormalige CrossFit Games-atleten.

  • Na meerdere PR-blunders in de afgelopen maanden, is er een groeiend aantal oproepen voor zijn terugkeer om problemen op te lossen die specifiek verband houden met het CrossFit Games-seizoen, de inconsistenties in scoren en beoordelen.

DELEN IS SPORTIEF

RECENTE ARTIKELEN